Komentara: 0
Pregleda: 943

Mali fudbal: Spartak slavio u derbiju protiv Vrbašana

28.02.2022. u 12:03h
Izvor: Subotica.com
U derbiju kola Vojvođanske futsal lige, grupa Sever, Spartak je slavio protiv Letećeg Holanđanina iz Vrbasa sa 5:4. Subotičani su u poslednjem minutu meča golom Nede Nedića stigli do važne pobede za lidersko mesto na tabeli.
Mali fudbal: Spartak slavio u derbiju protiv Vrbašana
Foto: Ilustracija, arhiva

Domaći tim je prvi stigao do prednosti pogotkom Tomića, ali već u narednom napadu Vrbašani su uspeli da izjednače. Nije mnogo trebalo Spartaku da ponovo dođe do prednosti, a za to se pibrinuo Čičić savladavši Marinkovića za 2:1. Borba se vodila do kraja prvog dela, ali promene rezultata nije bilo.

U nastavku utakmice gosti stižu do novog izjednačenja preko Dragnića – 2:2, ali želja za trijumfom ne jenjava u redovima Subotičana koji preko nedića postižu treći gol za 3:2 u 29. minutu. Samo tri minuta kasnije Leteći Holanđanin po treći put uspeva da izjednači golom Andreja Šmita. Neizvesnost je trajala do same završnice. Čičić je doveo Spartak do nove prednosti, a Petković pogodio za izjednačenje – 4:4. Tačku na derbi stavio je Nedo Nedić svojim pogotkom za trijumf Spartaka od 5:4 i važne bodove za prvo mesto na tabeli.

Spartak – Leteći Holanđanin 5:4 (2:1)
Tomić 9’, Čičić 11’,35’, Nedić 29’, 40’ – A. Šmit 10’, Dragnić 22’, M. Šmit 32, Petković 37’

Spartak: Bjelica, Popović, Tomić, Čičić, Maksimović, Kujundžić, Horvacki, Bašić, Nedić.
Leteći Holanđanin: Marinković, A. Šmit, M. Šmit, Jovanović, Petković, Isakov, Radović, Avdalović, Danilović, Dragnić.

U poslednjem kolu ligaškog dela sastaće se dve subotičke ekipe, Spartak i "Full feel". Utakmica se igra u nedelju u Sali Tehničke škole.

"Full feel" igra večeras u Kuli sa Hajdukom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 943
Povezane teme

futsal

klub malog fudbala spartak

futsal liga vojvodine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.