Komentara: 3
Pregleda: 2945

Mališani iz PU "Naše nade" prodajom limunade pomažu deci sa autizmom

04.08.2022. u 15:33h
Izvor: Subotica.com
Mališani iz predškolske ustanove "Naše nade", u centru grada su upriličili "Limunijadu", a sav prihod od prodaje ovog osvežavajućeg napitka namenjen je Gradskom udruženju za pomoć osobama sa autizmom.
Mališani iz PU "Naše nade" prodajom limunade pomažu deci sa autizmom

Današnja "Limunijada" bila je prilika da se sugrađani okrepe uz čašu ovog osvežavajućeg napitka, ali i prilika da naši najmlađi sugrađani još jednom prikažu humanost na delu, te podsete sve nas na značaj empatije i zajedništva.

- Prodajom limunade u centru grada želeli smo da pružimo podršku i pomoć našim prijateljima iz udruženja "Autizam". Osmislili smo štand, ukrasili ga tako da bude upadljiv. Svako dete je na glavi nosilo krunicu sa limunom. Zajednički smo napravili limunadu i nudili ovaj okrepljujući napitak našim sugrađanima koji su nam ostavljali dobrovoljni prilog. Odziv naših sugrađana je fenomenalan. Svako ko je šetao, zaustavio se kod našeg štanda i kupio limunadu. Veliku podršku smo imali i od roditelja naše dece - istakla je Jasmina Štetaković, vaspitač u PU "Naše nade".

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2945
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.