Komentara: 68
Pregleda: 31630

Maloletni mladić iz Čantavira preminuo posle sukoba sa obezbeđenjem u diskoteci u Trešnjevcu

31.05.2014. u 17:31h > 18:26
Izvor: Subotica.com
Šesnaestogodišnji A. R. iz Čantavira preminuo je rano jutros u Trešnjevcu ispred diskoteke Atlantis Garden Club nakon što mu je pozlilo, kako nezvanično saznajemo posle sukoba sa obezbeđenjem ovog ugostiteljskog objekta.
Maloletni mladić iz Čantavira preminuo posle sukoba sa obezbeđenjem u diskoteci u Trešnjevcu

Kako nezvanično saznajemo iz više izvora mladiću je posle verbalnog sukoba sa obezbeđenjem diskoteke pozlilo, počeo je da povraća, a ubrzo zatim je ostao i bez svesti. Iako je Hitna pomoć vrlo brzo reagovala i pokušala da ukaže pomoć, jedino što su mogli da konstatuju je smrt.

Telo maloletnog mladića iz Čantavira poslato je na obdukciju u Novi Sad, a naknadno će biti saopšten uzrok smrti. Lekarska ekipa koja je izašla na teren utvrdila je da A. R. na prvi pogled nije zadobio fizičke povrede, niti da je bilo tragova nasilja. Više informacija biće poznato nakon izvršene obdukcije u novosadskom Institutu za sudsku medicinu.

Takođe nezvanično, postoje svedoci koji tvrde da je bilo nasilja, ali istraga i prikupljeni dokazi će pokazati šta se zaista desilo.

Incident se desio jutros oko 3,30 časova ispred diskoteke Atlantis Garden Club u Trešnjevcu. Ovaj ugostiteljski objekat posećuje dosta omladine iz Subotice, a organizovani su i besplatni autobusi do same diskoteke.

Na zvaničnoj Facebook stranici diskoteke izdato je saopštenje koje prenosimo u celosti:

"Kao što i sami znate, nažalost sinoć posle zatvaranja ispred diskoteke preminuo je jedan mladić. Pošto svakakve priče kruže okolo na našu štetu, naša zvanična izjava glasi: Nekoliko mladića smo sinoć primetili da kradu kapute. Kada je uz prisustvo policajca i obezbeđenja jedan mladić želeo da pokaže gde su bacili kapute pozlilo mu je i počeo je da povraća što je posle dovelo do gušenja. Nikakav sukob između mladića i obezbeđenje nije se desio, sve se dogodilo puno posle zatvaranja kluba. Ova žalosna situacija neka bude svima primer, pazite koliko alkohola pijete, i ako već pijete onda činite to umereno." - stoji na kraju saopštenja.

Napominjemo da je iznad prenešeno saopštenje diskoteke, a uzrok će utvrditi obdukcija i dalja istraga.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 68
Pregleda: 31630
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.