Komentara: 0
Pregleda: 11438

Maske od materijala za reciklažu

14.02.2011. u 17:09h
Izvor: RTV Yueco
Maske od materijala za reciklažu

Mališani objekta “Kolibri” iz Predškolske ustanove Naša radost održali su tradicionalni maskenbal. Ove godine maske su napravljene od otpadnih materijala koji kasnije mogu da se prerađuju i recikliraju. Reč je o projektu “Za zelenije i čistije škole”, koji se realizuje uz pomoć Pokrajinskog sekreterijata za zaštitu životne sredine i održivog razvoja.

Roditelji i mališali objekta Kolibri su bili izuzetno maštoviti i od otpada su napravili nesvakidašnje maske. Bilo je šumskih vila, jelkica, dinosaursa, Betmena i drugih popularnih crtanih i filmskih junaka kod najmađih Subotičana.

Objekat Kolibri učestvuje u mnogim projektima za očuvanje okoline. Danas je održan maskenbal, a pre toga i kratka predstava za decu, kako bi se skrenula pažnja mališanima na značaj očuvanja okoline.

“Za zelenije i čistije škole i obdaništa” naziv je projekta u okviru koga je održana modna revija ekološkog manskenbala. Pokrovitelj manifestacije je pokrajinski sekreterijat za životnu sredinu i održivi razvoj.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 11438
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.