Komentara: 0
Pregleda: 5237

Masterplast - "Najbolji poslodavac"

17.05.2012. u 18:05h
Masterplast dobitnik priznanja "Najbolji poslodavac u Srbiji - 2. mesto"
Masterplast - "Najbolji poslodavac"

Masterplast Yu, preduzeće koje se bavi proizvodnjom i veleprodajom građevinskog materijala, osvojilo je drugo mesto na takmičenju „Najbolji poslodavac”, u kategoriji srednjih preduzeća.

Direktor preduzeća, koje u ovoj 2012. godini puni svoju desetu godinu uspešnog poslovanja, Tivadar Bunford ocenio je ovu nagradu kao veliko priznanje koje će omogućiti još uspešnije poslovanje.

"Nagrada je još jedan dokaz da je uspeh zagarantovan uz kadar koji je posvećen radu i zajedničkom ostvarenju ciljeva", rekao je Bunford.

Internet kompanija Infostud je ove godine po treći put organizovala istraživanje pod nazivom „Najbolji poslodavac”, koje je namenjeno za utvrđivanje zadovoljstva radnika u preduzećima. U okviru projekta istraživano je koji poslodavci obezbeđuju svojim radnicima najbolje uslove rada i kod kojih vladaju najbolji međuljudski odnosi na teritoriji cele Srbije. Ove godine, svečana dodela nagrada za najboljeg od najboljih organizovana je 16. maja u Beogradu.

Više informacija na linku:
www.najboljiposlodavac.com/dobitnici-nagrada/

Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 5237
Povezane teme

masterplast YU

masterplast

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.