Komentara: 2
Pregleda: 4619

Međunarodni festival modernog plesa i folklora u subotu na Paliću

07.06.2024. u 15:34h
Izvor: Subotica.com
Veliki međunarodni festival modernog plesa i folklora održaće se 8. juna na Paliću na Velikoj terasi i Letnjoj pozornici. Organizator festivala je Plesni klub "Stars".
Međunarodni festival modernog plesa i folklora u subotu na Paliću

Moderan ples održavaće se u subotu na Velikoj terasi od 9 časova ujutro do uveče, a folklor festival poslepodne i predveče na Letnjoj pozornici (verovatno od 18 časova).

Pre nastupa planiran je i defile folkloraša. Ove godine festival će okupiti 38 klubova tako da organizator očekuje veliki broj učesnika svih uzrasta, po proceni oko 1.500, iz Srbije, regiona i inostranstva generalno. Članice kluba "Stars" na ovogodišnje takmičenje izlaze sa 37 koreografija.

Međunarodni festival modernog plesa i folklora u subotu na PalićuObezbeđene su specijalne nagrade, novčane nagrade za najbolje grupe i formacije na festivalu Infinity Palić. U saradnji sa Zoo vrtom na Paliću učesnicima je obezbeđena poseta ovoj ustanovi i životinjama koje su tamo nastanjene.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 1 nedelju
Komentara: 2
Pregleda: 4619
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.