Komentara: 1
Pregleda: 2004

Međunarodni Festival omladine

13.08.2011. u 21:36h
Izvor: RTV Yueco
Međunarodni Festival omladine

Juče je u Parku Ferenca Rajhla održan Međunarodni festival omladine na kom je učestvaovala omladina iz 11 različitih zemalja. Festival je pružio priliku svima da se upoznaju sa kulturom drugih zemalja, probaju njihova nacionalna jela i pića, ali i da se zabave uz mnosstvo kulturno zabavnog programa. Slogan ovog festivala bio je volonterizam.

U 17 časova Festival je zvanično otvoren. Predstavnici omladine iz različitih zemalja koji su trenutno u Srbiji upravno su došli preko programa volontiranja u našu zemlju, pa otuda i slogan ovog festivala.

Omladina iz Turske, Alžira, Egipta, Brazila, Rusije, Grčke i mnogih drugih zemalja u Srbiju je došla preko organizacije AISEC, koja je jedna od organizatora ovog festivla.

Iskustvo koje je stekao u Srbiji, kao i na ovom festivalu, podelio je sa nama jedan od članova AISEC-a iz Brazila.

Festival je nastavio sa svojim programom do kasno u noć, kada je na red došao i muzički program, nastup plesne grupe Zumba i trbušne plesačice.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2004
Povezane teme

međunarodni festival omladine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.