Komentara: 0
Pregleda: 2644

Međunarodni i regionalni sajam privrede – Subotica 2009

23.08.2009. u 10:43h
Izvor: RTV Yueco
Međunarodni i regionalni sajam privrede – Subotica 2009

Treći Međunarodni i regionalni sajam privrede – Subotica 2009 počinje u ponedeljak. Očekuje se nastup oko 130 izlagača iz zemlje i regiona a posebno predstavljanje imaće privreda republike Mađarske.

Tematika ovogodišnjeg sajma biće roba široke potrošnje, građevinska oprema i materijali, mašine i mehanizacija, drvna industrija, građevinska stolarija, tehnika i oprema, oprema za enterijer, tekstilna industrija, odeća, poljoprivredna oprema i mašine, alati, prehrambena industrija, alkoholna i bezalkoholna pića, tehnologija prehrambene industrije, ambalaža i nameštaj. Sajam će se održati u dane, kada se u Subotici održava Interetno festival, tako da će posetiocima i izlagačima pored privrednih sadržaja obezbediti i veoma kvalitetne kulturno-umetničke i zabavne programe.

Sajam će i ove godine biti održan u Hali sportova, a organizatori očekuju da ga poseti oko 10.000 ljudi, čemu bi trebalo da doprinese i istovremena organizacija Interetno festivala, što bi trebalo da bude praksa i u budućnosti. Manifestacija će se održati u sportskoj hali na 1200 m2 kao i na otvorenom prostoru ispred hale na 1.500 m2.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2644
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.