Komentara: 0
Pregleda: 1313

Međunarodni turnir u odbojci za veterane u subotu u MESŠC-u

24.05.2024. u 11:46h
Izvor: Subotica.com
U fiskulturnoj sali Tehničke škole "Ivan Sarić" (MESŠC) sutra (25. maja) će biti održan 17. međunarodni turnir u odbojci za veterane. Početak je zakazan za 9h, a ulaz je besplatan.
Međunarodni turnir u odbojci za veterane u subotu u MESŠC-u

Subotica će sutra biti domaćin tradicionalnog odbojkaškog turnira koji će okupiti više od 130 veterana iz našeg grada, Bačke Topole, Novog Sada, Šida, a nastuiće i ekipe iz Slovenije (Maribor, Kopar i Kropa).

Pozivamo sve sugrađane da dođu i da nas podrže. Biće to prilika da se pogledaju kvalitetni odbojkaški mečevi. Iz svakog grada dolazi po šest ekipa, odnosno tri muške i tri ženske - objašnjava Mirko Pastva iz Kluba veterana odbojke "024" - Ova turnir traje više od deceniju i po, a na njemu se sastaju ljubitelji odbojke, kao i bivši profesionalni igrači koji se baš na ovom turniru sreću sa starim prijateljima protiv koji su nekada igrali na profesionalnim turnirima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1313
Povezane teme

odbojka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.