Komentara: 0
Pregleda: 3050

Mesečne karte za učenike

03.08.2011. u 15:27h
Izvor: RTV Yueco
Mesečne karte za učenike

Iz Gradske uprave uputili su obaveštenje učenicima putnicima subotičkih srednjih škola u kojem se ističe da će se mesečne karte za putovanja rešavati u srednjim školama u koje su upisani.

Učenicima putnicima koji iz subotičke opštine putuju za Bačku Topolu, Kanjižu, Sombor ili Novi Kneževac,mesečne karte za putovanje rešavaće se u Gradskoj upravi, Trg Slobode broj 1, III sprat, soba 305, svakog dana od 23. avgusta i to od 9.00 – 13.30 časova.

Za regulisanje prava za mesečnu kartu učenici treba da prilože fotokopiju lične karte, potvrdu škole o upisu i dokaz o pozitivnom uspehu.

Učenici slabog materijalnog stanja, koji nisu u mogućnosti da plaćaju cenu regresirane mesečne karte treba da se obrate Centru za socijalni rad opštine Subotica, Alekse Šantića broj 27, za oslobađanje plaćanja učešća u ceni mesečne karte.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3050
Povezane teme

popust na karte suboticatrans

mesečne karte za učenike

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.