Komentara: 3
Pregleda: 3142

Mesne zajednice se odazvale konkursu za životnu sredinu

11.07.2013. u 17:26h
Izvor: RTV Yueco
Lokalna samouprava je ove godine raspisala konkurs za mesne zajednice, a odnosi se na životnu sredinu. Konkursu se odazvala 31 mesna zajednica, a projekti su se najviše odnosi na ozelenjavanje, suzbijanje invazivnih vrsta i radionice o životnoj sredini.
Mesne zajednice se odazvale konkursu za životnu sredinu

U ovome vremenu, kada mesne zajednice ne raspolažu sa svojim novcem trebalo bi više da koriste konkurse, kako bi mogli da reše pojedine probleme u svome okruženju.

U cilju ravnomernijeg razvoja svih mesnih zajednica, grad nastoji da mesnim zajednicama da sve veći značaj u kreiranju politike razvoja svoje sredine. U tom smislu, omogućeno je mesnim zajednicama da projektima konkurišu za novčana sredstva kako bi realizovali zacrtane planove. Problem je što određene mesne zajednice nemaju ideja, ne konkurišu na projektima i onda traže novac od grada za rešavanje problema.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 5 dana
Komentara: 3
Pregleda: 3142

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.