Komentara: 0
Pregleda: 1576

Mladi i humanost

05.02.2009. u 20:25h
<p>U petak je održana humanitarna žurka u klubu Madlen a cilj manifestacije je pomoć deci sme&scaron;tenoj u Kolevci. Prisustvovalo je preko 400 mladih Subotičana koji se ulaznicom koja je ko&scaron;tala dvesta dinara podržali akciju.</p>
Mladi i humanost

Prikupljena sredstva će biti uložena u klimatizaciju vozila kojima se deca prevoze,što je Kolevci bilo preko potrebno ali nisu mogli da priušte tu investiciju.

Stariji sugrađani imaju predrasude o elektronskoj muzici kao i o ljudima koji slušaju tu vrstu muzike. Kako bi približili taj žanr nekoliko mladih Subotičana je prošle godine odlučilo da organizuje humanitarnu žurku. Pošto je i tada bio ogroman odaziv, organizatori su odlučili da je ponove i ove godine.

Preko 400 mladih je prisustvovalo žurci kako bi podržali ovu akciju. Za dobro raspoloženje pobrinulo se 15 dj-eva iz Subotice koji su se posebno pripremali za ovu manifestaciju. Svi su rado učestvovali,jer žele da doprinesu boljem životu deci u Kolevci.

Prošle godine je prikupljeno preko osamdeset hiljada dinara od čega su kupljene pampers i tetra pelene. Dok je ove godine prikupljeno 93 hiljade 800 dinara. Ovo su prve donacije ovakvog tipa i tolikog obima. Deci smeštenoj u Kolevci ova pomoć će mnogo značiti i pozdravljaju ovakve akcije jer mladi brinu o drugim ljudima.

Od donacije će ugraditi klimu u kombi koji prevozi decu. Mališani se nedeljno dva do tri puta prevoze u tercijalne ustanove tj.do klinika u Beogradu i Novom Sadu. Deca su zdravstveno ugrožena i mala stoga je njihov prevoz leti predstavljao ogroman problem godinama u nazad. Zahvaljući ovoj manifestaciji ovaj problem će uskoro biti rešen.

Postavljeno pre 15 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1576
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.