Komentara: 15
Pregleda: 3116
Foto

Mladi u direktnom kontaktu sa policijom upoznavali profesiju "plave uniforme"

12.08.2024. u 10:59h
Izvor: Subotica.com
Mladi u direktnom kontaktu sa policijom upoznavali profesiju "plave uniforme"

Povodom obeležavanja Dana mladih, Policijska uprava Subotica organizovala je Dan otvorenih vrata. Tom prilikom mladi iz našeg grada imali su priliku se upoznaju sa policijskom profesijom. 

- Za sve zainteresovane mlade sugrađane u policijskoj stanici na Prozivci organizovali smo druženje sa policijskim službenicima. Bila je to još jedna prilika da zainteresovanima približimo našu profesiju. Takođe, naši gosti danas su imali priliku da nam postave pitanja koja se tiču njihove bezbednosti. Smatramo da organizacijom ovakvih događaja doprinosimo izgradnji još većeg poverenja naših sugrađana u policiju - izjavio je komandir Policijske ispostave u Subotici, Novak Krivokapić.

Mladi u direktnom kontaktu sa policijom upoznavali profesiju "plave uniforme"Mladi koji su se odazvali pozivu subotičke policije, ističu da su tokom današnjeg druženja sa policijskim službenicima dobili niz korisnih informacija, ali i saveta koji se tiču bezbednosti.

- Odlučila sam da dođem nakon što sam videla poziv Policijske uprave Subotica. Došla sam sa kolegama da čujem šta oni imaju da kažu na temu bezbednosti mladih, a imali smo priliku i da im postavimo pitanja. Znači mi to što smo dobili brojne korisne informacije i što nam je podvučeno da na policiju možemo da se oslonimo u bilo kom trenutku - navela je mlada sugrađanka, Anđela Moravčić.

Mladi u direktnom kontaktu sa policijom upoznavali profesiju "plave uniforme"Osim u Subotici, Dan otvorenih vrata organizovan je i u policijskim stanicama u Bačkoj Topoli i Malom Iđošu.

Izvor: Subotica.com
Otvoreni dan za karijeru u policiji Otvoreni dan za karijeru u policiji Otvoreni dan za karijeru u policiji Otvoreni dan za karijeru u policiji Otvoreni dan za karijeru u policiji Otvoreni dan za karijeru u policiji Otvoreni dan za karijeru u policiji Otvoreni dan za karijeru u policiji
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 dan i 21 čas
Komentara: 15
Pregleda: 3116
Povezane teme

subotička policija

dan mladosti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.