Komentara: 0
Pregleda: 1800

Mlekara Subotica snizila cene za 10 odsto

15.03.2010. u 11:53h
Izvor: RTV Yueco
Mlekara Subotica snizila cene za 10 odsto

Mlekara Subotica je povodom uskršnjih praznika snizila cene svojih najprodavanijih prioizvoda za 10 odsto. Jeftiniji proizvodi subotičke Mlekare građanima su dostupni u preko 1000 prodajnih objekata na teritoriji Vojvodine. Uskršnja akcija traje do 10. aprila.

Građani su sa oduševljenjem prihvatili uskršnju akciju subotičke Mlekare, jer su mleko i mlečni prizvodni nephodni svakodnevno u većini domaćinstava.

Kao poklon za uskršnje praznike, vernim potrošačima Mlekara Subotica pripremila je sniženje cena svojih najprodavanijih proizvoda za 10 odsto. Istovremeno, u prodajnim objektima širom Srbije u toku je promocija najprodavanijih jogurata čijom kupovinom potrošači bivaju nagrađeni sa nekim od Mlekarinih novih proizvoda. Na taj korak Mlekara Subotica se odlučila, kako bi pomogla kućnom budžetu potrošača i smanjla im troškove pred praznike.

Akcija traje mesec dana, do 10. aprila. Proizvode po 10 odsto nižim cenama, potrošači mogu naći u svim prodavnicama na teritoriji Vojvodine: u objektima Univerexporta, Trgoprometa, Delta Maxija, Ideje, Merkatora, Sentaprometa, Valdija, Biljemarketa, KTC-a, Podunavlja, Sloge, u svim pekarama i samostalnim radnjama. Mlekara Subotica upozorava potrošače da neki trgovci još uvek nisu snizili cene, ali da će se situacija regulisati u narednih nekoliko dana.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1800
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.