Komentara: 6
Pregleda: 7652

Mnogo zainteresovanih za "Državni posao"

26.10.2013. u 17:09h
Izvor: RTV Yueco
Ekipa TV komedije “Državani posao” posetila je jutros Suboticu, a članovi arivatorskog odeljenja istoimene serije Boškić, Torbica i Čvarkov pili su kafu sa Subotičanima i delili autograme.
Mnogo zainteresovanih za "Državni posao"

Osim ispijanja kafe, akteri su i porazgovarali sa građanima o aktuelnim temama, na njima svojstven način. Kao što su i napomenuli organizatori, vedra lica koja su nakon ispijanja kafe mogla da se vide u Subotici, najbolji su dokaz da obični momenti žive, i da je dobra kafa i dalje najbolji izgovor za razgovor na svaku temu.

Subotičani su se na Trgu okupili već oko 10:30 očekujući dolazak tri duhovita arhivatora iz jednog državnog preduzeća iz Novog Sada. Kako već po običaju nisu stigli na vreme, mnogi su se zapitali da li su se možda izgubili u Bermudskom trouglu, kako su oni u jednoj od serija nazvali skup kafana u Subotici. Njihov humor izgleda da razumeju sve generacije u Subotici, bar ako je suditi po građanima koji su došli da vide arhivatore.

Državni posao

Svako od aktera ove serije ispričao nam je kako on vidi ritual ispijanja kafe, odnosno kako bi trebalo da drugi ispijaju kafu.

Kafa se danas pripremala na čuvenom smederevcu koji je bio postavljen na Trgu, što je takođe dalo poseban ukus ovom toplom napitku.

Izvor: RTV Yueco
"Državni posao" u Subotici (promocija OMCAFE) "Državni posao" u Subotici (promocija OMCAFE) "Državni posao" u Subotici (promocija OMCAFE) "Državni posao" u Subotici (promocija OMCAFE) "Državni posao" u Subotici (promocija OMCAFE) "Državni posao" u Subotici (promocija OMCAFE) "Državni posao" u Subotici (promocija OMCAFE) "Državni posao" u Subotici (promocija OMCAFE)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 7652

Povezana vest

Povezane teme

državni posao

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.