Komentara: 1
Pregleda: 1518

Mol u lošem stanju

14.04.2009. u 17:48h
Izvor: RTV Yueco
<p>Mol na Mu&scaron;kom &scaron;trandu na Paliću nalazi se u lo&scaron;em stanju. Daske su dotrajale i stare, pa nije redak slučaj da neko propadne kroz njih. U preduzeću &ldquo;Palić-Luda&scaron;, koje je zaduženo za održavanje javnih objekata na Paliću kažu da će oni do početka kupali&scaron;ne sezone urediti okolinu i mobilijar.</p>
Mol u lošem stanju

Posetioci Palića zadovoljni su njegovim izgledom. Primedbe se uglavnom odnose na čistoću okoline i same jezerske vode, kao i na mol na muškom štrandu koji se nalazi u dosta lošem stanju.U Javnom preduzeću “Palić-Ludaš” kažu da oni sve dotrajale i polomljene daske zamene.Trebalo bi da se uradi kompletna rekonstrukcija i za to je potrebno 20.000 metara kubnih građe. Pored toga, treba da se zamene dotrajale i polomljene klupe i kante za smeće.Grad Subotica finansira popravku javnih objekata na Paliću, kažu u preduzeću “Palić-Ludaš”. Iako, grad novac za pomenute poslove nije uplatio nadležnom preduzeću, oni obavljaju potrebne radove kako bi sve bilo spemno za prvi maj, kada i zvanično počinje turistička sezona.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1518
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.