Komentara: 9
Pregleda: 2172

Motivisani Spartak večeras dočekuje aktuelnog šampiona Crvenu zvezdu

05.04.2023. u 10:15h
Izvor: Subotica.com
Spartak danas od 18 i 45 na Gradskom stadionu dočekuje Crvenu zvezdu u 29. kolu Superlige. Ulaznice se prodaju do podneva u JKP "Stadion" (Hala sportova), dva časa pre utakmice na Gradskom stadionu.
Motivisani Spartak večeras dočekuje aktuelnog šampiona Crvenu zvezdu

Subotičanima je svaki bod od velike važnosti u borbi za opstanak u elitnom rangu, pa iako je uloga favorita na strani šampiona "golubovi" se neće olako predati niti na teren izaći sa belom zastavom. Spremni su da se ravnopravno bore sa liderom za nove bodove. 

Dolazi nam najbolja ekipa u našoj državi koja je gotovo i ove sezone osvojila tituli prvaka. Ne možemo da biramo utakmice, potrudićemo se kada izađemo na teren da damo sve od sebe da ostvarimo pozitivan rezultat i  nadam se da će tako i biti – kaže Nikola Srećković, kapiten Spartaka - Mi smo svesni ko god da nam doće mi moramo da tražimo bodove spasa. Zvezda je izraziti favorit, ali mi ćemo dati sve od sebe i težiti da izvučemo pozitivan rezultat. Uvek su utakmice protiv Zvezde i Partizana bile zanimljive i nadam se da će tako biti i sutra,  a mi da ćemo na kraju biti zadovoljni.

Kao i uvek dueli sa večitima donose veliku motivaciju za igrače subotičkog superligaša, pa je tako i ovog puta.

-    Igramo sa Crvenom zvezdom, ekipom koja je prva na tabeli i zadatak nam je da se izborimo za bodove koji su nam preko potrebni u borbi za opstanak. Igrači su spremni, raspoloženi jer ne treba posebna motivacija kada se igra sa Zvezdom i ubeđen sam da ćemo dati maksimum i dobru igru i da ćemo završiti sa pozitivnim rezultatom – rekao je Milan Milanović, šef struke Spartaka.

Motivisani Spartak večeras dočekuje aktuelnog šampiona Crvenu zvezdu

Cene ulaznica su - za odrasle osobe: zapad 450 (ulaz sa Beogradskog puta), istok 400, jug 400 (gostujući navijači) i sever (domaći navijači) 250 dinara.  Za decu do 5 godina cene ulaznica za istok i zapad su 150 dinara.

NADZOR I SNIMANJE POSETILACA - U skladu sa članom 52. stav 2. Zakona o policiji Republike Srbije, pripadnici Policijske uprave u Subotici snimaće video kamerama i fotografisati učesnike događaja, dok će mere obezbeđenja biti koordinirane sa predstavnicima pravosudnih organa u Subotici.

Prilikom kupovine ulaznice potrebno je prikazati na uvid lični dokumenat sa slikom. Jedna osoba može da kupi najviše četiri ulaznice.

Kapije Gradskog stadiona se otvaraju od 16 i 45, kada se na blagajnama nastavlja prodaja ulaznica. Zbog očekivane gužve na prilazima stadionu preporučuje se posetiocima da se blagovremeno upute na mesto dešavanja kako bi na vreme zauzeli najbolje pozicije i izbegli gužve.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 3 meseca
Komentara: 9
Pregleda: 2172

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.