Komentara: 4
Pregleda: 2491

Multifunkcionalni objekat na Prozivci?

20.01.2010. u 19:26h
Izvor: RTV Yueco
Multifunkcionalni objekat na Prozivci?

U naredne dve do tri godine na Prozivci bi mogao da se izgradi Multifunkcionalni objekat, koji bi bio svrstan u još jednu od kapitalnih investicija u Subotici. Ovaj centar nalazio bi se na mestu između ulica Braće Radića, Blaška Gabrića I Prvomajske ulice, a njegova izgradnja koštala bi oko 50 miliona dinara.

Iz gradske uprave kažu da podržavaju taj projekat, ali da bi bilo neodgovorno da se sada uđe u tu investiciju. Multifunkcionalni kompleks bi imao ambulantu, istureno odeljenje Gerontološkog centra, prostorije za informativne delatnosti, bioskopsku salu, pozorišnu salu, fitnes centar, kuglanu i još mnogo toga.

Gradonačelnik Subotice Saša Vučinić kaže da takav projekat ima podršku od gradske uprave, ali napominje da bi sada bilo neodgovorno sa njihove strane da se uđe u tu investiciju, isključivo zbog investicija koje su započete u Subotici a nisi dovršene. Plan izgradnje multifunkcionalnog objekta treba da se razmotri I da stoji kao jedna od razvojnih ideja za MZ Prozivka.

Iako je Prozivka jedna od uspešnijih mesnih zajednica, bar kada je reč o izgradnji, njena površina dozvoljava još građevinskih objekata. Jedina kočnica za sada jesu započete kapitalne investicije u Subotici, koje idu na teret Fonda za kapitalna ulaganja.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 8 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2491
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.