Komentara: 2
Pregleda: 1261
Foto

Na Ekonomskom fakultetu upriličen svečani prijem brucoša

01.10.2024. u 11:45h
Izvor: Subotica.com
U amfiteatru Ekonomskog fakulteta upriličen je svečani prijem brucoša čime je zvanično započela nova školska godina.
Na Ekonomskom fakultetu upriličen svečani prijem brucoša

Ekonomski fakultet u Subotici ove godine upislao je 190 studenata među kojima su Milica Goko i Milena Marčetić

Ekonomija je bila moj prvi izbor. Još od osnovne škole sam želela da se školujem za ekonomistu i završila stručnu školu, te je logičan sled mog daljeg školovanja bio Ekonomski fakultet - istakla je Milica - Ovaj fakultet sam upisala zato što volim matematiku i zanima me ekonomija. Dolaziću redovno na predavanja i vežbe i očekujem da ću sve savladati na vreme. Vrujem da mi neće biti teško budući da ću učiti redovno - nadovezuje se Milena.

Na Ekonomskom fakultetu upriličen svečani prijem brucošaEkonomski fakultet u Subotici ovde godine obeležava 65 godina rada i za taj period diplomiralo je preko 23 hiljade studenata koji su se, kao ekonomski stručnjaci, uključili kako u privredni, tako i u društveno - politički život naše zemlje, kazao je novi dekan Ekonomskog fakulteta, prof. dr Aleksandar Ćučković.

- Ekonomski fakultet sa ponosom može istaći da je nosilac jedne pozamašne tradicije visokog obrazovanja na polju ekonomskih nauka - podvukao je Čučković - Ove godine naš fakultet u Subotici upisalo je 190 studenata i mi smo odlučni da poradimo na tome, i godinama delujemo u tom smeru, da Suboticu učinimo što atraktivnijom destinacijom za studiranje i življenje na sveopštu korist. 

Na Ekonomskom fakultetu upriličen svečani prijem brucošaDobrodošlicu brucošima poželeo je i pokrajinski sekretar za privredu i turizam, Nenad Ivanišević koji je podsetio da je obrazovanje najvažnija karika jednog društva.

- Pružamo nedvosmislenu podršku Ekonomskom fakultetu u Subotici kao ustanovi koja obrazuje buduće lidere u privredi i to u privredi u najširem smislu reči. Dakle, tu mislim i na turizam, stare zanate, kao i na sve što čini privredu AP Vojvodine - kazao je Ivanišević - Želimo da pošaljemo jasnu poruku mladima koliko je obrazovanje važno i nikako ne treba da nasedaju na priče o tome kako bez obrazovanja može da se živi i kako ne treba pohađati škole i fakultete. Mi smo sigurni da je obrazovanje najvažnija karika jednog društva i naš cilj je da pružimo podršku i cenjenim profesorima da nastave tako istrajno i predano da grade Ekonomski fakultet, kao i prethodnih 65 godina.    

Na Ekonomskom fakultetu upriličen svečani prijem brucoša

Izvor: Subotica.com
Prijem za brucoše na Ekonomskom fakultetu Prijem za brucoše na Ekonomskom fakultetu Prijem za brucoše na Ekonomskom fakultetu Prijem za brucoše na Ekonomskom fakultetu Prijem za brucoše na Ekonomskom fakultetu Prijem za brucoše na Ekonomskom fakultetu Prijem za brucoše na Ekonomskom fakultetu Prijem za brucoše na Ekonomskom fakultetu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 časova i 36 minuta
Komentara: 2
Pregleda: 1261
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.