Komentara: 9
Pregleda: 2815

Na gubitku

09.07.2009. u 02:51h
Izvor: RTV Yueco
Na gubitku

Humanitarni koncert posvećen deci smeštenoj u Kolevci koji je održan sinoć u dvorištu OKUD-a Mladost nije uspeo. Iako je prodato oko trista karata, zbog visokih troškova organizatori su oko hiljadu evra na gubitku. Na koncertu su nastupali učesnici Zvezda Granda iz Subotice i OK Bend. Pevači su dali sve od sebe, iako naši sugrađani nisu podržali manifestaciju u većem broju.

Svoj doprinos su juče dali Vuk i Iva Vučinić, Igor Terzija, Milan Mitrović, Slađana Stajić, Bojana Šarović, a zvezda večeri je bio OK Bend. Iako mnogi rade na novim albumima, ipak su odvojili vremena za mališane u Kolevci. Prema rečima Subotičkih pevača oni rado učestvuju na ovakvim manifestacijama i uvek prihvataju pozive.

Studenti Ekonomskog fakulteta su nakon posete Kolevke odlučili da organizuju humanitarni koncert kako bi pomogli toj deci. U ustanovi su trenutno smeštana isključivo deca sa zdravstvenim problemima,njima je potrebna dodatna nega i pažnja a za sve to su potrebna materijalna sredstva. Stoga su organizatori smatrali da je humanitarni koncert prilika da se deci pomogne.

Studenti planiraju da organizuju još humanitarnih koncerata koji će biti mnogo uspešniji. Ovaj put su imali velika izdavanja i za Ok Bend koji su za nastup tražili 2700 evra. Naredni koncert će bitui namenjen Osnovnoj i Srednjoj školi „Žarko Zrenjanin“.

Sabina Šomođi

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 2 meseca
Komentara: 9
Pregleda: 2815
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.