Komentara: 4
Pregleda: 8059

Na Horgošu zaplenjene zlatne poluge i neprijavljeni evri

21.08.2017. u 16:48h
Izvor: Subotica.com
U nedelju, 20. avgusta, carinici na Horgošu na ulazu u Srbiju zaplenili su 18 zlatnih novčića i 3 zlatne poluge u ličnom prtljagu putnika.
Na Horgošu zaplenjene zlatne poluge i neprijavljeni evri

Prekršaj je otkriven prilikom detaljnog pregleda  putničkog motornog vozila „Mini Cooper“ kojim je putovalo dvoje grčkih državljana koji su prethodno izjavili da nemaju ništa da prijave za kontrolu.

Međutim, detaljnim pregledom ličnog prtljaga carinik je, u futroli za naočare, ispod zaštitnog sunđera, pronašao neprijavljen novac u iznosu od 25.000 evra. Takođe, među ličnim stvarima pronađena je i providna najlonska kesa sa 18 metalnih novčića zlatne boje ukupne težine 144 g kao i plišana vrećica sa tri metalne poluge zlatne boje, u fabričkom pakovanju, težine 150 g.

Putnicima je vraćen dozvoljeni novac u iznosu od po 10.000 evra dok je ostatak, kao i zlatni novčići i poluge, privremeno zadržan do okončanja prekršajnog postupka.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 8059
Povezane teme

granični prelaz horgoš

krijumčarenje robe

zaplena robe

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.