Komentara: 7
Pregleda: 14645

Na Horgošu zaplenjeno preko 22 kg marihuane

01.02.2017. u 14:37h > 16:54
Izvor: Subotica.com
Carinici su tokom današnjeg dana na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, u dva odvojena slučaja zaplenili preko 22 kilograma marihuane, saopštila je Uprava carina
Na Horgošu zaplenjeno preko 22 kg marihuane

Oko 8,5 kilograma marihuane otkriveno je na izlazu iz zemlje, kada je analizom rizika za detaljnu kontrolu izdvojen automobil „Mercedes“ albanskih registarskih oznaka, kojim je tročlana porodica albanskih državljana (otac, majka i maloletno dete) putovala iz Albanije, preko Crne Gore i Srbije ka Budimpešti.

Automobil je izdvojen za detaljan pregled, tokom kojeg su carinici iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja najpre otkrili nepravilnosti u gustini materijala pragova. Zbog sumnje da su šupljine ispunjene nečim oni su demontirani i tom prilikom je iz oba praga izvađeno 16 paketa sa ukupno 8,5 kilograma marihuane.

Nekoliko sati ranije je u saradnji sa policijom detaljno pregledan automobil „Daimler Crysler“ albanskih registarskih oznaka, kojim su iz Albanije, preko Kosova ka Italiji putovali 30-godišnji muškarac i 33-godišnja žena, albanski državljani. U dograđivanim pragovima njihovog automobila pronađeno je 13,6 kilograma marihuane spakovanih u 12 paketa oblepljenih selotejpom.   

Dalju istragu u oba slučaja preuzimaju policija i tužilaštvo.

Na Horgošu zaplenjeno preko 22 kg marihuane

Na Horgošu zaplenjeno preko 22 kg marihuane

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 14645
Povezane teme

granični prelaz horgoš

uprava carina

zaplena narkotika

zaplena robe

trgovina narkoticima

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.