Komentara: 2
Pregleda: 2266

Na humanitarnom bazaru za Milu i Leonu sakupljeno 195.000 dinara

15.11.2021. u 11:54h
Izvor: Subotica.com
Zahvaljujući sugrađanima velikog srca koji su organizovali i posetili humanitarni bazar za Milu i Leonu, za lečenje ovih malih heroja sakupljeno je oko 195.000 dinara + SMS poruke koje su uplaćivane za tombolu.
Na humanitarnom bazaru za Milu i Leonu sakupljeno 195.000 dinara

Sakupljena sredstva uplaćuju se na račun Fondacije „Budi human“ za Milu Mikulić i Leonu Kovač.

- Zavaljujemo se svima koji su nas posetili i izdvojili vreme i sredstva za lečenje ovih divnih devojčica. Ovo je četvrti bazar, a prvi put je bio za dve devojčice kojima je potrebna naša pomoć – kaže Dana Radomirović u ime organizatora grupe „Naše malo je nekome sve“. – Odazvali su nam se i građani i privredna društva, tako da smo imali na ponudi od slatkiša i slaniša do usluga. Takođe, imali smo i bogat umetnički program. Zaista smo zahvalni svima na na velikoj podršci u nastojanjima da  pomognemo našim divnim sugrađankama.

Na humanitarnom bazaru za Milu i Leonu sakupljeno 195.000 dinaraNa humanitarnom bazaru za Milu i Leonu sakupljeno 195.000 dinaraDevojčicama je novac potreban za svakodnevne terapije, koje na mesečnom nivou prelaze i 200.000 dinara.

Uz dobru atmosferu, Subotičani su kupovali mafine, kiflice, limunadu, ali i umetničke slike, igračke, suvenire... Takođe, učestvovali su i u tomboli u kojoj su mogli da osvoje šminkanje, terapeutske usluge...

Izvor: Subotica.com
Humanitarni bazar za Leonu i Milu Humanitarni bazar za Leonu i Milu Humanitarni bazar za Leonu i Milu Humanitarni bazar za Leonu i Milu Humanitarni bazar za Leonu i Milu Humanitarni bazar za Leonu i Milu Humanitarni bazar za Leonu i Milu Humanitarni bazar za Leonu i Milu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2266

Povezana vest

Povezane teme

Humanitarna akcija

humanitarna pomoć

humanitarna aukcija

naše malo nekome je sve

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.