Komentara: 2
Pregleda: 6651

Na Kelebiji u autobusu pronađeno 6.400 cigareta

26.04.2021. u 18:32h
Izvor: Subotica.com  / Uprava Carina
Za vikend na više graničnih prelaza u Srbiji sprečeno je krijumčarenje 63.000 cigareta, od čega jedan deo i na Kelebiji.
Na Kelebiji u autobusu pronađeno 6.400 cigareta

Poslednji u nizu osujećenih pokušaja krijumčarenja duvanskih proizvoda dogodio se noćas oko ponoći na izlazu graničnog prelaza Kelebija, kada je na red za redovnu kontrolu pristigao autobus beogradskih registarskih oznaka koji je putnike prevozio na relaciji Šabac – Beč.

Na uobičajno pitanje carinika da li imaju nešto da prijave, vozač je u svoje i u ime putnika odgovorio odrično. Međutim, nakon provere na mobilnom skeneru se pokazalo da su bočne stranice prednja dva reda sedišta ispunjene sadržajem kome tu nije mesto.

Skinuvši prozorske lajsne, iza tapacirunga otkriveno je 6.400 švercovanih cigareta raznih robnih marki kao što su Marlboro, Karelia, Sobranie, Davidoff, Pall Mall, kao i Heats siena selection, sa akciznim markicama Republike Srbije.

Izvor: Subotica.com / Uprava Carina
Postavljeno pre 3 godine i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 6651
Povezane teme

krijumčarenje robe

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.