Komentara: 25
Pregleda: 14793

Na korona virus pozitivno još 16 sugrađana

12.07.2020. u 14:00h > 16:21
Izvor: Subotica.com
U poslednja dva dana testiran je 31 sugrađanin, od kojih je 16 pozitivno na virus covid-19, podaci su Opšte bolnice Subotica. Na Odeljenju za infektivne bolesti trenutno su hospitalizovana 23 pacijenta, koji su stabilnog kliničkog stanja.
Na korona virus pozitivno još 16 sugrađana

Tokom petka i subote, u respiratornoj ambulanti subotičke bolnice pregledana su ukupno 44 pacijenta sa temperaturom i respiratornim simptomima, od kojih je 10 zadržano na bolničkom lečenju.  

- Trenutno se na bolničkom lečenju na Odeljenju za infektivne bolesti nalaze 23 pacijenta, od kojih je 16 pozitivno na virus covid-19. Svi hospitalizovani pacijenti na Infektivnom odeljenju su stabilnog kliničkog stanja - navodi se u dnevnom izveštaju o epidemiološkoj situaciji Opšte bolnice Subotica.

U petak je jedna sugrađanka u stabilnom stanju vraćena iz Kliničkog centra Vojvodine na dalje lečenje u subotičku bolnicu, dok su dva pacijenta otpuštena na kućnu izolaciju od 14 dana, dodaje se u izveštaju.

Po informacijama sa sajta Covid19.rs, zaključno sa jučerašnnjim danom u Subotici je 56 osoba u samoizolaciji, 24 više nego dan pre.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 8 meseci
Komentara: 25
Pregleda: 14793
Povezane teme

subotička bolnica

opšta bolnica

bolnica subotica

korona virus

epidemija korona virusa

epidemiološka situacija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.