Komentara: 90
Pregleda: 12131
Foto

Na Prozivci uskoro povezivanje ulica Lovre Bračuljevića i Matije Gupca, igralište neće biti uklonjeno

02.08.2023. u 15:57h
Izvor: Subotica.com
U naselju Prozivka uskoro počinje izgradnja puta koji će povezati ulice Lovre Bračuljevića i Matije Gupca, najavljuju iz preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje i dodaju da igralište koje se nalazi u neposednoj blizini neće biti ukonjeno.
Na Prozivci uskoro povezivanje ulica Lovre Bračuljevića i Matije Gupca, igralište neće biti uklonjeno

Nakon izgradnje ovog kolovoza postojaće saobraćajnica koja povezuje Bajnatsku ulicu i Maksima Gorkog.

Ova ulica predviđena je Planom detaljne regulacije za MZ "Prozivka" iz 2008. godine i njenom izgradnjom ostvariće se kontinuitet u saobraćaju u smislu da ćemo imati jednu saobraćajnicu od Bajnatske do Maksima Gorkog, odnosno imaćemo jednu saobraćajnicu paralelno sa Beogradskim putem - objašnjava Milan Marjanov iz JP za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje i najavljuje da će radovi početi u narednim danima.

Na Prozivci uskoro povezivanje ulica Lovre Bračuljevića i Matije Gupca, igralište neće biti uklonjenoNa Prozivci uskoro povezivanje ulica Lovre Bračuljevića i Matije Gupca, igralište neće biti uklonjenoSagovornik objašnjava da igralište koje se nalazi u neposrednoj blizini neće biti uklonjeno, već će između njega i kolovoza biti postavljena zaštitna ograda.

- Igralište ostaje tu gde se i sada nalazi, samo jedna sprava će biti pomerena nekoliko metara zbog bezbednosti i dece i saobraćaja - ističe Marjanov i dodaje da je u planu i sadnja novog drveća pošto je, zbog potrebe izgradnje puta, posečeno nekoliko stabala - Na ovoj površini ima zaista dovoljno prostora i uslova se posadi drveće tako da ćemo gledati i to da uradimo.

Na Prozivci uskoro povezivanje ulica Lovre Bračuljevića i Matije Gupca, igralište neće biti uklonjeno

Izvor: Subotica.com
Igralište na Prozivci (iza Maksija) Igralište na Prozivci (iza Maksija) Igralište na Prozivci (iza Maksija) Igralište na Prozivci (iza Maksija) Igralište na Prozivci (iza Maksija) Igralište na Prozivci (iza Maksija) Igralište na Prozivci (iza Maksija) Igralište na Prozivci (iza Maksija)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 meseci i 2 nedelje
Komentara: 90
Pregleda: 12131
Povezane teme

izgradnja puta

prozivka

javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.