Komentara: 0
Pregleda: 2110

Nagrade za subotičku kompaniju "Infostud"

29.07.2009. u 18:28h
Nagrade za subotičku kompaniju "Infostud"

Kompanije Infostud za samo mesec dana dobila je tri važne nagrade i priznanja za dosadašnje uspešno poslovanje. Naime, Branislava Gajić, direktorka Infostuda, početkom jula dobila je nagradu za jednog od 30 najboljih preduzetnika iz dijaspore i Srbije mlađih od trideset godina. Nagrada „30 ispod 30", se dodeljuje budućim liderima iz poslovnog sektora, vlade, nevladinih organizacija, obrazovanja i kulture a uručena je na svečanosti u Starom dvoru na početku „Internacionalne konferencije mladih lidera iz dijaspore 2009" koja je početkom jula okupila preko 500 mladih iz 19 zemalja sa pet kontinenata.

Osim ove, Branislava Gajić, direktorka subotičke kompanije Infostud, proglašena je jednom od najuspešnijh poslovnih žena našavši se u monografiji "Najuspešnije poslovne žene Srbije - prvih 50", kao jedini menadžer kompanije koja se bavi isključivo Internet poslovanjem. Knjiga je pripremljena pod pokroviteljstvom Privredne komore Srbije a javnosti je predstavljena početkom jula, u realizaciji izdavačkih kuća Publikum i PaunPress.

Direktorka „Infostuda" ovogodišnji je dobitnik i nagrade „Cvet uspeha za ženu zmaja" u kategoriji „Najmodel zapošljavanja žena". Branislava je sa svojih 29 godina najmlađi dobitnik ovog priznanja do sada a uručeno joj je na svečanosti u Beogradskom dramskom pozorištu 10.juna 2009 godine. Ovu prestižnu nagradu već treću godinu dodeljuje Uduženje poslovnih žena preduzetnicama koje su osmislile načine i modele zapošljavanja žena i koje aktivno rade na njihovom ekonomskom osnaživanju.

Dobijena priznanja pokazatelj su brzog rasta kvaliteta i sve većeg značaja koncepta Internet biznisa u Srbiji, čiji je jedan od pokretača svakako i kompanija Infostud.

Postavljeno pre 15 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2110
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.