Komentara: 0
Pregleda: 1297

Najava sportskih dešavanja

13.03.2015. u 12:39h
Izvor: RTV Yueco
U žiži interesovanja sportske publike narednih par dana biće pre svega rukometna i fudbalska utakmica u kojima će Spartak ugostiti dobro poznata imena srpskog sporta. Svoje mečeve će odigrati i odbojkaši i stonoteniseri.
Najava sportskih dešavanja

Odbojkaši Spartaka u nastavku Prve lige dočekuju lidera na tabeli ekipu Niša. Utakmica se igra večeras u Hali sportova od 19 časova. Subotiča ekipa trenutno se nalazi na petom mestu na tabeli.

Derbi 17. kola Super lige u rukometu odigraće se u subotičkoj Hali sportova. Rukometaši Spartak Vojputa dočekuju Metaloplastiku iz Šapca. Meč se igra u subotu od 19 časova. Po kvalitetu ova dva tima očekuje se dobra rukometna predstava. Posle poraza u prošlom kolu od beogradskog Partizana domaća ekipa želi povoljan rezultat u ovom meču.

Fudbaleri Spartaka  u nastavku Jelen Super lige dočekuju Crvenu zvezdu. Utakmica se igra na Gradskom stadionu u subotu od 14,30 časova. Pred ovaj susret trener ekipe Spartaka Petar Kurćubić ima problema oko sastava tima, ali igrači koji budu na raspolaganju spremni su da pruže maksimum protiv drugoplasirane ekipe.

U nastavku Super lige za stonotenisere ekipa Mirka Gavrilovića ugostiće sastav Vojvodine iz Novog Sada. Meč se igra sutra u Stonoteniskom centru Subotica sa početkom od 18 časova.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1297
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.