Komentara: 2
Pregleda: 1473

Najava sportskih dešavanja za vikend

08.11.2014. u 10:28h
Izvor: Subotica.com
Bogat sportski vikend pred nama. U glavnom fokusu su fudbalske i rukometne utakmice Spartaka i Partizana koje se igraju večeras, odnosno sutra. Juče su odigrale odbojkašice koje su očekivano pobedile TENT (3:1), dok su odbojkaši pobedili na gostovanju ekipu "Bukovica putevi" (0:3).
Najava sportskih dešavanja za vikend

Rukometaši Spartak Vojputa u 7. kolu Super lige u Hali sportova večeras od 19 časova dočekuju ekipu Partizana. Ulaz na meč je besplatan

Košarkaši Spartaka u 5. kolu Prve košarkaške lige gostuju u Železniku ekipi FMP-a. Taj meč se igra od 18 časova.

Fudbaleri Spartaka u 12. kolu Jelen Super lige u nedelju od 13 časova dočekuju fudbalere Partizana. Utakmice se prodaju danas do 18 časova u prostorijama Kluba (Park Ferenca Rajhla 10) i sutra na Gradskom stadionu od 10 do 13 časova.

U okviru 13. kola Srpske lige, grupa "Vojvodina"  fudbaleri Bačke danas od 13 časova dočekuju Tekstilac iz Odžaka. Utakmica se igra na stionu kraj somborske kapije.

Rvači Spartaka danas od 15,30 časova u 7. kolu Prve lige u Hali sporotova dočekuju Potisje iz Kanjiže. Ulaz je besplatan.

Stonoteniski Savez Subotice biće domaćin pojedinačnog prvenstva Vojvodine za seniore i seniorke u sezoni 2014/2015. Prvenstvo će se održati u danas od 10 časova u Stonoteniskom centru u Subotici. Ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1473
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.