Komentara: 0
Pregleda: 2256

Najava sportskih dešavanja za vikend

04.12.2015. u 16:37h
Izvor: RTV City
U naredna tri dana subotički sportski kolektivi će se takmičiti u fudbalu, košarci, odbojci rukometu i drugim sportovima, a prednost domaćeg terena koristiće odbojkašice, košarkaši i košarkašice.
Najava sportskih dešavanja za vikend

Odbojkašice Spartaka večeras protiv Crvene zvezde (19 časova)

U derbiju 8. kola Wiener Stadtische super lige u Hali sportova sastaće se odbojkašice NIS Spartaka i Crvene zvezde. Duel dve izjednačene ekipe po svemu prikazanom u dosadašnjem toku prvenstva, ujedno i duel između drugoplasirane i trećeplasirane ekipe na tabeli. Meč je na programu večeras od 19h u Hali sportova.

Košarkaši Spartak u subotu dočekuju Beovuk (19 časova)

U 11. kolu Košarkaške lige Srbije u subotu na parketu Hale sportova sastaće se Spartak i Beovuk 72 iz Beograda. Pobeda u Kraljevu podigla je samopouzdanje plavo belim košarkašima, koji u meču sa Beovukom imaju priliku da se eventualnom pobedom krenu ka sredini tabele. Beovuk 72 je u dosadašnjem toku prvenstva zabeležio 4 pobede uz 6 poraza, dok su u poslednje dve utakmice poraženi od Sloge u Kraljevu i na svom parketu od Mladosti iz Zemuna u neizvesnoj utakmici. Statistički gledano ekipe su izjednačene u svim segmentima igre u dosadašnjem toku prvenstva i na tabeli je razlika jedan bod, pa se očekuje velika borba u subotnjem meču za novu prvenstvenu pobedu i bodove. Utakmica Spartak – Beovuk 72 igra se u subotu sa početkom u 19h.

Košarkašice Spartaka u subotu dočekuju Vojvodinu (16,30 časova)

Nakon poraza u Vrbasu  predhodnog vikenda, košarkašice Spartaka u subotu igraju meč 9. kola Prve košarkaške lige Srbije za žene pred svojim navijačima protiv ekipe Vojvodine iz Novog Sada. Plavo bele su maksimalne na svom terenu u dosada odigranih 8 kola i ta činjenica im daje ulogu favorita u subotnjem duelu. Vojvodina na strani ima dve pobede i dva poraza a u susret sa Spartakom ulaze sa bremenom dva uzastopna ubedljiva poraza od Vrbasa i Crvene zvezde. Meč između košarkašica Spartaka i Vojvodine igra se u subotu od 16h i 30 minuta.

Odbojkaši Spartaka gostuju u Bavaništu (subota, 16 časova)

dbojkaši Spartaka gostuju u Bavaništu istoimenoj ekipi u utakmici 8. kola prve odbojkaške lige Srbije. Izabranici Igora Žakića su u uzlaznoj formi i u Banavištu imaju priliku da zabeleže petu prvenstvenu pobedu. Utakmica Bavanište – Spartak igra se u subotu od 16h.

Rukometaši Spartaka u gostuju u Našicama (subota, 19 časova)

Rukometaši Spartak Vojputa gostuju u subotu u Našicama u okviru 13. kola SEHA Gazprom lige. U prvom susretu ove dve ekipe, Nexe je odneo pobedu iz Subotice rezultatom 26:32. Meč između Nexea i „putara“ na programu je u subotu od 19h.

Fudbaleri Spartaka gostuju Jagodini (nedelja, 13 časova)

Fudbaleri Spartaka nakon plasmana u 1/8 finala kupa Srbije, u nedelju očekuje nova utakmica. Plavi golubovi gostuju u Jagodini istoimenoj ekipi u utakmici 20. kola Super lige Srbije. U prvom ovosezonskom susretu ove dve ekipe podelili su bodove na Gradskom stadionu, u izjednačenoj utakmici bez previše uzbuđenja. Nedeljni duel dve ekipe koje se nalaze na samom dnu tabele ujedno je i derbi „začelja“ u kojem je Spartaku potrebna pobeda, prva nakon 8. kola i meča sa Vojvodinom. Utakmica Jagodina – Spartak igra se u nedelju od 13h.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2256
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.