Komentara: 0
Pregleda: 1431

Najava sportskih dešavanja za vikend

01.10.2021. u 13:43h > 16:31
Izvor: Subotica.com
Bogat sportski program za vikend u Hali sportova. Sezone počinje u odbojkaškoj Superligi, kao i košarkaškoj Drugoj ligi. Fudbaleri Spartaka će pokušati da prekinu niz poraza.
Najava sportskih dešavanja za vikend

Od oktobra više sportskih kolektiva nastavlja sa takmičenjem. Što se tiče subotičkih klubova, odbojkašice, košarkašice i košarkaši Spartaka će za vikend imati svoje prve mečeve u sezoni 2021/22.

Košarkaški klub "Spartak Office shoes", pod novom upravom i sa novim igračkim i stručnim timom, u subotu od 17 časova, u okviru Druge lige, dočekaće ekipu iz "Mladosti" iz Smederevske Palanke. Ulaz je besplatan, a kapacitet Hale sportova biće ograničen na 600 gledalaca.

Košarkašice Spartaka takođe u novu sezonu kreću iz Subotice, a njihov duel u Drugoj ligi Srbije, protiv Sloge iz Požege igra se u nedelju od 16 časova. DUEL JE OTKAZAN

Odbojkaški klub je između dve sezone pretrpeo dosta promena, pre svega u igračkom kadru, a njih na otvaranju Superlige, u nedelju, očekuje gostovanje Radničkom u Kragujevcu.

Odbojkašice Spartaka u 1. kolu Superlige dočekuju TENT (nedelja, 19 časova). Pored trenera Predraga Zucovića, „vatreno“ krštenje imaće i potpuno novi tim Subotičanki, koje, i ove godine, za glavni cilj imaju da obezbede opstanak u „elitnom“ društvu.

U nastavku Superlige za fudbalere Spartak će u subotu od 18 časova dočekati Voždovac (prenos na AS5). Nakon tri nanizana poraza očekuje se reakcija protiv beogradske ekipe, za vraćanje dobre atmosfere i nagoveštaja boljih rezultata subotičkog superligaša.

Šampionke Srbije u fudbalu u nedelju od 15 časova igraju protiv Vojvodine u Beočinu. Igra se 5. kolo, a Spartak u dosadašnjem delu ima maksimalan učinak. Raspucane "golubice" u proseku daju 8 pogodaka po meču.

Treće kolo rukometne Superlige, u grupi B, doneće duel Spartaka i Šamota, koji se igra u subotu u Aranđelovcu. Subotičani su u novu sezonu krenuli sa dva poraza (Rudar i Dubočica).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1431
Povezane teme

najava sportskog vikenda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.