Komentara: 0
Pregleda: 1661

Najava sportskih dešavanja za vikend

29.10.2021. u 11:22h
Izvor: Subotica.com
I ovog vikenda na sportskim terenima u Subotici biće uzbudljivo. Na borilišta će izaći kadetska košarkaška selekcija Spartaka, odbojkašice Spartaka, rukometaši, kao i futsaleri Full feel-a.
Najava sportskih dešavanja za vikend

KOŠARKA

Seniore Spartaka u nedelju, u okviru 5. kola Druge lige, očekuje teško gostovanje u Čačku, protiv pretendenta na sam vrh tabele. Subotičani su bez poraza u dosadašnjem delu sezone, i sa velikim motivom, ali i autoritetom, odlaze u Centralnu Srbiju po bodove.

Kadetska selekcija Spartaka (U15) sezonu u Jedinstvenoj ligi Srbije počela je ubedljivom pobedom protiv Konstantina iz Niša, a u drugom meču za redom biće domaćini i to jednom od favorita lige - Crvenoj zvezdi. Meč se igra u subotu od 15 časova u Hali sportova.

Seniorke Spartaka imaju 4/4, a priliku da nastave taj niz imaće protiv Ljubovije na gostovanju na krajnjem zapadu Srbije, u jednom od najlepših mesta u Srbiji, smeštenom na obali prelepe reke Drine, uronjeno u čist vazduh, okruženo šumama i najlepšim planinama u ovom delu sveta. Nadamo se da će uz sve te pozitivne lokacijske utiske poneti i važne bodove na putu za povratak u Prvu ligu.

ODBOJKA

Odbojkašice Spartaka u petak od 19 časova dočekuju prvoplasnirano Jedinstvo. Odbojkaše Spartaka između dva Kup duela sa Vojvodinom očekuje gostovanje Partizanu (nedelja, 17 časova).

RUKOMET

Rukometaši Spartaka posle sinoćnjeg poraza od Partizana u Beogradu (32:30) već u nedelju od 18 časova dočekuju poslednjeplasirani Željezničar iz Niša. Subotičani ove sezone imaju samo jedan remi i 5 poraza, pa će okršaj sa narednim rivalom biti prilika da se konačno obraduju ljubitelji rukometa u Subotici.

FUDBAL

Fudbalski meč u Superligi za žene između Spartaka i Crvene zvezde, koji je trebao da se odigra u subotu, odlaže se jer je 5 igračica Spartaka zaraženo korona virusom, te su se ekipe dogovorile da se meč održi u prvom narednom terminu koji bude odgovarajući.

U okviru 15. kola Superlige Spartak u utorak od 14 časova igra na gostujućem terenu protiv Kolubare, ekipe iz donjeg dela tabele.

FUTSAL

Što se tiče futsala, u subotu od 19,30 časova, u sali MESŠC-a, sastaju se "Full feel" i ŽAK "Junior", dok u nedelju od 20:45, u Bajmoku, Spartak igra protiv Letećih Bajmočana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1661
Povezane teme

sportski pregled

najava sportskog vikenda

sportska nedelja

sportska dešavanja za vikend

sportska takmičenja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.