Komentara: 1
Pregleda: 1170

Najava sportskih dešavanja za vikend

12.11.2021. u 14:37h > 19:23
Izvor: Subotica.com
Na sportskim terenima u Subotici od petak do nedelje biće raznovrsnog sporta. Počeo je rukometni turnir veterana, večeras igraju odbojkaši, sutra nastupaju fudbalerke, kadeti košarkaškog kluba, vaterpolistkinje, dok se u nedelju nadmeću dizači tegova.
Najava sportskih dešavanja za vikend

Superligaški fudbal za muške ekipe je ponovo na pauzi zbog obaveza reprezentacija. S druge strane, za fudbalerke prvenstvo se nastavlja, a "golubice" u subotu od 17 časova dočekuju TSC iz Bačke Topole.

Košarkaši Spartaka sa novim trenerom u subotu od 18 časova igraju u Kruševcu protiv Napretka. Košarkašice su na prvenstvenoj pauzi. Kadetska ekipa Spartaka svoj meč 4. kola Jedinstvene kadetske lige igra u subotu od 19 časova u subotičkoj Hali sportova, a rival je ekipa "Star" iz Novog Sada.

Odbojkaši Spartaka u petak od 19 časova dočekuju Niš, dok odbojkašice pola časa ranije gostuju Crvenoj zvezdi u Beogradu.

Ženska vaterpolo selekcija Spartaka u subotu od 20 časova igra prvi meč u sezoni a za najbolje otvaranje moraće da savladaju Šabac na bazenu SRC "Prozivka".

Rukometaši Spartaka ovaj vikend gostuju Rudaru u Kostolcu.

U Hali sportova u nedelju održaće se Ekipno prvenstvo Srbije za seniorke i Gala kup Srbije Takmičenje počinje u 11 časova.

Danas (petak) je u sali MESŠC-a počeo tradicionalni rukometni turnir veterana "Subotica 2021", a igraće se dva dana.  Učestvuje 19 ekipa iz regiona, a svečano otvaranje je zakazano za petak u 16:40h.

Futsal ekipe koje se takmiče u ovkiru Vojvođanske lige su od prošle sedmice na pauzi do februara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1170
Povezane teme

sportska dešavanja za vikend

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.