Komentara: 0
Pregleda: 1585

Najava sportskih dešavanja za vikend

26.11.2021. u 10:15h
Izvor: Subotica.com
Vikend pred nama obeležiće bogata sportska ponuda na terenima u Subotici. Svoje nastupe pred subotičkom publikom imaće košarkaši seniori i kadeti, košarkašice seniorke, odbojkaši i rukometaši. Ljubitelji džudoa u nedelju mogu da prate međunarodni turnir za mlađe kategorije. Sportski vikend otvaraju večeras odbojkaši.
Najava sportskih dešavanja za vikend

KOŠARKA

Seniori Spartaka u subotu od 17 časova, u okviru 9. kola Druge lige, dočekuju Žitko basket. "Golubovi" na polovini sezone imaju učinak od šest pobeda i dva poraza, drže poziciju broj tri, u aktivnoj poteri su za Čačkom i Pirotom.

Kadeti Spartaka svoj meč 6. kola Triglav lige igraju pred domaćom publikom. U subotu u Halu sportova dolazi Radnički iz Kragujevca. Susret je zakazan za 14 časova. Spartak U15 u tekućoj sezoni ima dve pobede i tri poraza.

Košarkašice Spartaka završavaju bogat subotnji takmičarski dan za ljubitelje igre pod obručima tako što će od 20 časova dočekati Radnički iz Beograda. Subotičanke u 7 odigranih mečeva u Drugoj ligi imaju samo jedna poraz i nlaze se na trećoj poziciji, sa istim brojem bodova kao i "Novosadska ŽKA" i "Topolčanka" iz Bačke Topole.

FUDBAL

Spartak za vikend očekuje gostovanje aktuelnom šampionu Srbije - Crvenoj zvezdi. Duel se igra u nedelju od 18:45, a prenosiće ga Arena sport Premium. Beograđani su sinoć na svom stadionu savladali Lugodorec u Ligi Evrope i tako praktično "obezbedili proleće" u drugom po snazi evropskom takmičenju, što će im svakako dati elan da nastave u dobrom ritmu.

Šampionke Srbije su osvojile jesenju titulu, na takmičarskoj pauzi su do kraja februara.

ODBOJKA

U 9. kolu Superlige odbojkaši Spartaka dočekaće večeras (petak) od 19 časova imenjaka iz Ljiga. "Golubovi" su se sa dve pobede vratili na treću poziciju, drže korak sa Crvenom zvezdom i Vojvodinom.

"Golubice" svoj meč 9. kola igraju u Lajkovcu protiv Železničara (subota, 19h). Subotičanke ove sezone imaju učinak od dve pobede i šest poraza, drže se podalje od "opasne zone", što je nekako i cilj kluba poslednjih nekoliko godina.

DŽUDO

U nedelju u Hali sportova održava se 9. međunarodni džudo turnir "Spartan kup" za mlađe kategorije. Takmičenje počinje u 10,30 časova, a nastupiće džudisti i džudistkinje iz Srbije, Mađarske, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, uzrasnih kategorija od U11 do U15.

HOKEJ NA LEDU

Vikend pred nama će biće ispunjen aktivnostima i nastupima subotičkih hokejaša, te tako veterani Spartaka učestvuju na tradicionalnom turniru u Novom Sadu, selekcija U18 ima nastupe u Budimpešti, selekcija U14 igra protiv KSI u Dunaujvarošu, U12 nastupa u Erdu, dok ekipa U10 uzima učešće na turniru "A" kategorije u Segedinu. Igrači selekcija U8 i U10 koji ne budu u sastavu za turnir će ići na trening u Kiškoroš, kako bi što spremnije dočekali svoje predstojeće takmičarske izazove.

RUKOMET

Spartak u nedelju od 19 časova dočekuje Mokru Goru u okviru 11. kola Arkus lige. Subotičani nisu uspeli da pobede u prvih šest mečeva, drugu pobedu su osvarili u prošlom kolu protiv Šamota, takođe pred domaćom publikom, te se nadaju još jednom slavlju protiv ekipe vrlo sličnog kvailteta, sudeći po plasmanu na tabeli. Do kraja ligaškog dela sezone igraće se još četiri kola, a onda će se igrati plejof/plejaut.

VATERPOLO

Vaterpolistkinje Spartaka u nedelju od 20 časova na bazenu SRC "Prozivka" dočekuju ekipu Palilule.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1585
Povezane teme

sportski pregled

najava sportskog vikenda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.