Komentara: 0
Pregleda: 1186

Najava sportskih dešavanja za vikend

10.12.2021. u 10:00h
Izvor: Subotica.com
Ovog vikenda nešto slabija sportska ponuda na subotičkim terenima. Odbojkašice Spartaka će dočekati Inđiju, košarkaši U15 će na "Megu", rukometaši čekaju Partizan, vaterpolisti na "Prozivci" dočekuju "ŽAK", dok vaterpolistkinje ugošćuju Vračar.
Najava sportskih dešavanja za vikend

Odbojka

Posle iznenađujućeg poraza od Radničkog iz Kragujevca na domaćem terenu, odbojkaše Spartaka za vikend očekuje put u Kraljevo na duel sa Ribnicom. Subotičani će se za nove bodove boriti u nedelju od 19 časova.

Sportski vikend u Subotici otvaraju odbojkašice Spartaka koje u petak od 19 časova dočekuju Inđiju. Posle dva poraza u nizu "golubice" će pokušati da prekinu negativnu seriju pred svojim navijačima.

Fudbal

Fudbaleri Spartaka se trenutno nalaze na 8. poziciji Superligaša od 16 timova, sa bilansom od šest pobeda, sedam poraza i šest remija. Do kraja jesenjeg dela, dva meča Spartak će igrati na strani - u nedelju od 16 časova protiv Vojvodine i nedelju dana kasnije u Kruševcu protiv Napretka.

Košarka

U 11. kolu Druge lige košarkaši Spartaka će u subotu (16h) gostovati Proleteru, dok nedelju dana kasnije dočekuju drugoplasirani - "Čačak 94".

Košarkašice Spartaka će u svoj meč igrati na svom terenu u nedelju od 20 časova protiv ekipe iz donjeg dela tabele Drugoligaša. Subotičanke sa sedam pobeda i dva poraza drže poziciju broj tri sa bodom (i pobedom) manje od Novosadske ŽKA i Topolčanke iz Bačke Topole.

Kadeti Spartaka u subotu od 15 časova dočekuju "Mega Mocart". U15 selekcija "golubova" u dosadašnjem delu sezone ima četiri pobede i tri poraza. Naredni rival ima stoprocentni učinak u 5 odigranih susreta.

Rukomet

Rukometaše Spartaka u subotu očekuje duel protiv Partizana, u okviru 13. kola Arkus lige. Susret u Hali sportova igra se od 18 časova. Spartak u tekućoj sezoni ima tri pobede, osam poraza i remi, što je za sada vredno šeste pozicije u B grupi.

Vaterpolo

Muška selekcija Spartaka u Prvoj B ligi u subotu od 20,30 časova, u okviru 8. kola, dočekuje na bazenu u Dudovoj šumi drugoplasirani ŽAK koji je u nizu od 5 pobeda, dok Subotičani igraju promenjivo. Pobeda u ovom duelu pomogla bi Spartaku da održi korak sa vodećim trojcem.

Dame će svoj meč 4. kola igrati, takođe u subotu u Dudovoj šumi, od 19 časova protiv Vračara. Ovo će ujedno biit i poslednji meč u 2021. godini, a nastavak je zakazan za 23. januar.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1186
Povezane teme

sportski rezultati

sport

sportski pregled

najava sportskog vikenda

sportska nedelja

sportske aktivnosti

sportska takmičenja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.