Komentara: 0
Pregleda: 946

Najava sportskih dešavanja za vikend

01.04.2022. u 13:00h
Izvor: Subotica.com
Ovaj vikend nešto slabija ponuda sportskih dešavanja u našem gradu, ipak naćiće se nešto za ljubitelje malog fudbala, vaterpola, odbojke i karatea.
Najava sportskih dešavanja za vikend

FUDBAL

Fudbaleri Spartaka gostuju u Gornjem Milanovcu gde će se sastati sa Metalcem u okviru 29. kola Superlige. Meč je na programu u subotu od 18 i 30 časova.

VATERPOLO

Vaterpolisti Spartaka u subotu dočekuju TENT iz Obrenovca u 18. kolu Prve B lige.

KARATE

Od 1. do 3. aprila Subotica i Karate klub „Spartak Enpi" biće domaćini Evropskog prvenstva. Svečano otvaranje je zakazano za subotu u 15h.

MALI FUDBAL

Spartak je u prvom meču polufinala plejofa savladao ŽAK Junior u Somboru, a u nedelju plavo – bele čeka revanš meč. Utakmica će se igrati u sali Tehničke škole od 16 časova zbog zauzetosti Hale sportova.

ODBOJKA

Spartak će u finalu plejofa, koji se igra na tri pobede, dočekati aktuelnog šampiona Vojvodinu. Prvi meč se igra u Subotici u ponedeljak, 4. aprila u 19 časova.

KOŠARKA

Seniori Spartaka u subotu od 17 časova u Gajdobri igraju poslednji meč sezone. Subotičani su još u prošlom kolu obezbedili titulu Druge lige, kolo pre i plasman u viši rang. Osmog aprila predviđen je meč Spartaka i reprezentacije Druge lige, koji će se odigrati u Subotici.

Zbog zauzeća Hale sportova "Dudova šuma" kadeti Spartaka u 20. kolu u subotu od 14 časova dočekuju Dinamik u Gajdobri.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 946
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.