Komentara: 0
Pregleda: 1864

Najava sportskih dešavanja za vikend

19.02.2010. u 12:38h
Izvor: RTV Yueco
Najava sportskih dešavanja za vikend

U utakmici trećeg kola mini lige z plasman od prvog do četvrtog mesta, odbojkašice Spartaka igraju protiv Vizure.Utakmica se igra sutra u Hali sportova od 19 časova i 30 minuta.

Košarkaši Spartaka u nastavku Prve srpske lige dočekuju ekipu Dunava iz Starih Banovaca.Utakmica se igra sutra u Hali sportova od 17 časova i 30 minuta.

Fudbaleri Spartak Zlatibor vode vratili su se sa dvadesetodnevnih priprema iz Tunisa.Trener subotičkog tima Zoran Milinković zadovoljan je pripremama u Tunisu i nedelja koja predstoji biće u znaku završnice priprema pred početak prilećnog dela prvenstva.U nastavku takmičenja igrači Spartak Zlatibor vode utakmicu protiv ekipe OFK Beorada igraće se 28. februara u Beogradu.

Prva i druga ekipa muškog odbojkaškog kluba Spartak pripremaju se za prolećni deo prvenstva koji počinje narednog vikenda.Da se u poslednje vreme dobro radi u muškom odbojkaškom klubu potvrđuje i plasman juniorske ekipe na završni turnir prvenstva države.

Igračice stonoteniskog kluba Spartak u nastavku Druge savezne lig, pobedile su ekipu Panonije iz Novog Sada rezultatom 4:1.

U nastavku Super lige za stonotenisere, ekipa Spartaka osvojila je bod u Novom Sadu.Utakmica sa ekipom Vojvodine završena je nerešenim rezultatom 5:5.

Košarkašice Spartaka u nastavku Prve savezne lige ovog vikenda gostuju u Kragujevcu, ekipi Radničkog.Ova utakmica je od velike važnosti za tim Slobodan Lukića jer eventualnim osvajanjem bodova u Kragujevcu košarkašice Spartaka bile bi bliže opstanku u društvu najboljih.Igračice Spartaka trenutno imaju 21 bod, dok ekipa Radničkog ima 19 bodova.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1864
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.