Komentara: 17
Pregleda: 15136

Napad na obezbeđenje Gradske deponije

10.03.2015. u 17:19h
Izvor: Subotica.com
Na samom ulazu u Gradsku deponiju, radnu jedinicu JKP „Čistoća i zelenilo“ danas oko 14.30 časova radnika obezbeđenja G.P. napala je grupa mladića, saznaje portal Subotica.com.
Napad na obezbeđenje Gradske deponije

Do incidenta je došlo kada je obezbeđenje pokušalo da spreči dve osobe da autom prođu kroz rampu i uđu na teritoriju preduzeća.

- Iako ne smeju da prolaze kroz rampu na ulazu, njih dvojica su automobilom „zastava 128“ krenuli tuda, te smo kolega, radnik „Čistoće i zelenila“ i ja pokušali da ih zaustavimo. Oni su se automobilom vratili unazad i krenuli da pređu preko vage, stao sam im na put, ali su me oni udarili automobilom, a potom i fizički nasrnuli na mene - priča G. P., koji kao obezbeđenje na Deponiji radi već godinu dana. - Kada smo videli da im se pridružuje još jedna grupa od pet ljudi, sklonili smo se u portirnicu, ali su oni krenuli da lome stakla.

Na lice mesta odmah su izašli pripadnici Policijske uprave Subotica i od napadača oduzeli štangle i noževe.

Napad na obezbeđenje Gradske deponije

- Do sada nismo imali ovako velikih problema sa ljudima koji skupljaju sekundarne sirovine na Deponiji i ovo je prvi put da je došlo do fizičkog kontakta između njih i naših čuvara - ističe Slobodan Milošev, direktor JKP „Čistoća i zelenilo“. - Incident se desio na samoj rampi, jer je ulazak u krug Deponije zabranjen licima koja nisu tu zaposlena. Čuvari su pokušali da ih spreče, ali su oni nasrnuli na njih, najpre kolima, a kada su se povukli u portirnicu, napadači su štanglama i sličnim predmetima polomili četiri stakla na porti. To je sve što u ovom trenutku možemo reći. Policija je oduzela te predmete. a saobraćajna policija je uradila svoj deo posla. Na licu mesta bio je i advokat preduzeća.

Izvor: Subotica.com
Napad na radnika obezbeđenja Gradske deponije Napad na radnika obezbeđenja Gradske deponije Napad na radnika obezbeđenja Gradske deponije Napad na radnika obezbeđenja Gradske deponije Napad na radnika obezbeđenja Gradske deponije Napad na radnika obezbeđenja Gradske deponije Napad na radnika obezbeđenja Gradske deponije Napad na radnika obezbeđenja Gradske deponije
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 17
Pregleda: 15136
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.