Komentara: 9
Pregleda: 6987

Nastava iz fizičkog na bazenu

29.08.2012. u 18:03h
Izvor: SuMedija
Zahvaljujući saradnji lokalne uprave i Sportsko-rekreativnog centra „Prozivka”, rešen je problem Srednje ekonomske škole “Bosa Milićević”, koja nema prostor za održavanje nastave iz predmeta fizička kultura.
Nastava iz fizičkog na bazenu

Na današnjoj press konferenciji dr Etela Jerinić, član Gradskog veća za obrazovanje, Nemanja Simović, član Gradskog veća za sport, Igor Bem, direktor Srednje ekonomske škole “Bosa Milićević” i Boris Vugdelija, upravnik SRC “Prozivka” saopštili su medijima da je dogovoreno da se od novembra do februara nastava održava u prepodnevnim časovima u SRC “Prozivka”.

Učenici će dolaziti u grupama, u pratnji dva nastavnika, a u toku boravka u ovom objektu će biti odvojeni od drugih korisnika bazena. Za sigurnost učenika će, pored profesora, biti zaduženi i spasioci na bazenu u SRC “Prozivka”.

Osim bazena, za nastavu fizičke kulture, koristiće se i renovirani tereni u Prvomajskoj ulici, gradsko klizalište na Stadionu malih sportova i stonoteniska sala u Hali sportova.

Sredstva neophodna za zakup bazena i ostalih sportskih objekata obezbedila je lokalna samouprava

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 6987
Povezane teme

ekonomska škola Subotica

bazen u subotici

bazen prozivka

bazen na prozivci

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.