Komentara: 3
Pregleda: 11135

Nastradala 53-godišnja žena u ulici Karolja Bitermana

24.09.2013. u 14:57h
Izvor: SuMedija
Danica D. (53) iz Subotice, nastradala je sinoć u kući u kojoj je živela u ulici Karolja Bitermana, nakon što joj je, kako nezvanično saznajemo, pozlilo dok je kuvala kafu i pala je na šporet, nakon čega je zahvatila vatra i ugljenisan joj je gornji deo tela.
Nastradala 53-godišnja žena u ulici Karolja Bitermana

Komšije su, nakon što su primetili da ne izlazi u dvorište ceo dan, iako joj je se tamo sušio veš, pozvale policiju, koja je pronašla telo.

Nastradala Subotičanka živela je sama, a komšije je opisuju kao skromnu i ljubaznu ženu. Pojedinci čak izražavaju sumnju u uzrok smrti.

- Bila je neverovatno oprezna, nije izlazila u dvorište, pa čak ni do kapije, a da nije zaključavala ulazna vrata od kuće. To je i logično jer je živela sama. Međutim, kako smo čuli, tog dana vrata nisu bila zaključana, a nismo čuli nikakvu eksploziju, samo smo čuli da joj je telo ugljenisano – priča jedan od komšija iz ulice Karolja Bitermana.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 11135
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.