Komentara: 4
Pregleda: 3481
Foto

Nastup pop pevačice Tijane Bogićević u nedelju na Letnjoj pozornici

11.08.2022. u 14:58h
Izvor: Subotica.com
Pop pevačica Tijana Bogićević održaće koncert u nedelju na Letnjoj pozornici sa početkom u 21h. Ova vokalna solistkinja Subotičanima će, između ostalog, predstaviti pesme sa novog albuma.
Nastup pop pevačice Tijane Bogićević u nedelju na Letnjoj pozornici

Koncertom na Letnjoj pozornici, Tijana počinje turneju u okviru promocije novog albuma pod nazivom "Blizu".

Album je izašao početkom leta i Subotičani će prvi imati priliku da čuju uživo izvođenje novih numera. Presrećna sam što ću, po prvi put, nastupiti na predivnoj Letnjoj pozornici. Uz nove pesme, pevaću i numere sa prvog albuma, kao i neke obrade. U svakom slučaju biće to veče ispunjeno dobrom i kvalitetnom muzikom, pa pozivam sve građane Subotice da dođu u nedelju na Palić da pevamo i uživamo zajedno - poručila je pop pevačica Tijana Bogićević

Nastup pop pevačice Tijane Bogićević u nedelju na Letnjoj pozorniciUlaznice po ceni od 1.200 dinara mogu se kupiti na svim prodajnim mestima tickets-a, onlajn klikom ovde, kao i u vinotekama "Zvonko Bogdan".

Izvor: Subotica.com
Najava koncerta Tijane Bogićević na Letnjoj pozornici Najava koncerta Tijane Bogićević na Letnjoj pozornici Najava koncerta Tijane Bogićević na Letnjoj pozornici Najava koncerta Tijane Bogićević na Letnjoj pozornici Najava koncerta Tijane Bogićević na Letnjoj pozornici Najava koncerta Tijane Bogićević na Letnjoj pozornici Najava koncerta Tijane Bogićević na Letnjoj pozornici Najava koncerta Tijane Bogićević na Letnjoj pozornici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3481

Povezano dešavanje

Povezane teme

koncert

palić

letnja pozornica

koncert na letnjoj pozornici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.