Komentara: 49
Pregleda: 12409
Foto

Nastup Zorice Brunclik povodom Dana grada pred punim Trgom

02.09.2022. u 11:11h
Izvor: Subotica.com
Pred oko četiri hiljade ljudi sinoć je na centralnom gradskom trgu koncert povodom Dana grada održala pevačica narodne muzike Zorica Brunclik. Po tradiciji, po završetku koncerta, Dan grada proslavljen je i vatrometom.
Nastup Zorice Brunclik povodom Dana grada pred punim Trgom

Iako je na estradnoj sceni već pola veka, Zorici Brunclik ovo je bio prvi nastup u našem gradu. Pevačica nije krila oduševljenje lepotom grada i subotičkom publikom.

- Fascinirana sam stvarima koje sam videla. Subotica je prelep grad, božanstvena je, ima toliko puno građevina koje svedoče o njenom trajanju,  ona je grad koji ima tradiciju i kulturu i čuva sve to i svu tu magiju. Subotica mi je kao jedan veliki dvorac – kaže pevačica. - Subotičani su sjajna publika, ispratili su koncert od prvog do poslednjeg takta, a mnogi od njih nisu ni bili rođeni kada su neke pesme nastale. Presrećna sam i hvala im na divnoj energiji koju su mi preneli. Bilo je zadovoljstvo nastupati u Subotici.

Nastup Zorice Brunclik povodom Dana grada pred punim Trgom

„Kada bi me pitali“, „A tebe nema“, „Avlije, avlije“, „Što se mala uobrazi“, „Đurđevdan“, „Otkopčano jeleče“,  „Počinju snegovi“ samo su neke od pesama uz koje Subotičani nisu štedeli ni grla ni dlanove.

Na kraju koncerta, nešto pre 23 časa, sa zgrade Narodnog pozorišta upriličen je fantastičan vatromet koji je trajao intenzivno dva minuta, a tokom kojeg se smenjivala šarolika pirotehnika i efekti prskalica.

Okupljeni Subotičani gromoglasnim aplauzom zahvalili su se na dobroj energiji i nastupu legende srpske narodne muzike i pratećeg ansambla, priređenom u sklopu proslave Dana grada.

Nastup Zorice Brunclik povodom Dana grada pred punim Trgom

Izvor: Subotica.com
Koncert Zorice Brunclik u sklopu proslave Dana grada Koncert Zorice Brunclik u sklopu proslave Dana grada Koncert Zorice Brunclik u sklopu proslave Dana grada Koncert Zorice Brunclik u sklopu proslave Dana grada Koncert Zorice Brunclik u sklopu proslave Dana grada Koncert Zorice Brunclik u sklopu proslave Dana grada Koncert Zorice Brunclik u sklopu proslave Dana grada Koncert Zorice Brunclik u sklopu proslave Dana grada
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 49
Pregleda: 12409
Povezane teme

dan grada

program dana grada

proslava dana grada

program proslave dana grada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.