Komentara: 4
Pregleda: 2586

Nastupi mladih subotičkih muzičara i didžejeva u poslednjim danima godine

26.12.2022. u 14:01h
Izvor: Subotica.com
U poslednjoj, prazničnoj nedelji decembra odlazeće 2022. godine građani Subotice imaće priliku da uživaju u muzičkim koncertima i DJ nastupima mladih subotičkih muzičara na otvorenom. Tom prilikom će se sakupljati sredstva u humanitarne svrhe, za socijalno ugrožene porodice Subotice.
Nastupi mladih subotičkih muzičara i didžejeva u poslednjim danima godine

Praznični muzički nastupi održavaće se na dve lokacije – u centru i u naselju Prozivka. Koncerti u centru Grada, u organizaciji Fondacije "Danilo Kiš", će se održavati kod montažnog ledenog tobogana ispred svečanog ulaza u Gradsku kuću i to 26. decembra - Muzički duo Sung (live koncert), zatim 28. decembra - DJ Neomodern (DJ set) i 30. decembra - Ana Marija Tumbas & Nikola Radonjić (live koncert)

Koncerti u naselju Prozivka, u organizaciji Kancelarije za mlade Grada Subotice, će se održavati kod montažnog klizališta pored Sportsko-rekreativnog centra „Prozivka“ - 27. decembra - DJ Silvan (DJ set) i 29. decembra - Dejan Vrana (akustična svirka).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 7 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2586
Povezane teme

kancelarija za mlade

Fondacija Danilo Kiš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.