Komentara: 1
Pregleda: 9707

Nataša Zorić u četvrtfinalu Palić Opena

29.07.2011. u 12:54h
Izvor: RTV Yueco
Nataša Zorić u četvrtfinalu Palić Opena

Iako joj je ovo prvi turnir posle pauze od meseca dana zbog povrede Nataša Zorić je prošla u četvrtfinale osmog Palić Opena koji se igra za nagradni fond 10.000 dolara. Zorićeva je u srpskom duelu savladala Katarinu Adamović, a za razliku od prvog kola bila je ubedljivija, posao je završila u dva seta. Čast Srbije braniće i dalje Dunja Šunkić koja se namučila u prvom setu protiv Luce Pump, ali je posle taj-brejka u prvom setu bila znatno ubedljivija u nastavku meča. Šansu da prođe u dalje takmičenje imala je i Marina Kačar, borila se hrabro u tri seta protiv Tereze Malikove, ali je poklekla u trećem setu.

Najzanimljiviji mečevi četvrtfinala biće sigurno oni u kojima igraju srpske teniserke, Nataša Zorić se sastaje sa Natalijom Kolat iz Poljske, a Dunja Šunkić igra protiv osme nositeljke Lucije Kriegsmanova iz Češke. Sastaju se još Mahalkova i Stamatova, odnosno Malikova i Kurbanova.Takmičenje se odvija i u kategoriji dublova, u polufinale su prošle Goira i Zafirova koje su bez borbe dobile Gerlovu i Kriegsmanovu, a po istom principu će im se u polufinalu suprotstaviti dubl Balint i Gianoti koje su bez borbe dobili dubl Platon – Vajdeanu. Šansu da se bore za dubl titulu imaće i srpski dubl Kačar – Šunkić nakon pobede nad dublom Hirš – Stamatova sa 7:5, 5:7, 12:10. Protiv njih će biti dubl Brozda – Kolat koji je u četvrtfinalu savladao dvojac Bamburac – Lazarević sa 6:1, 6:1.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 9707
Povezane teme

palić open

palić open 2011

teniski turnir palić

nataša zorić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.