Komentara: 0
Pregleda: 1243

Nema smene direktora "Vodovoda"

12.04.2009. u 10:47h
Izvor: Radio Subotica
<p>Direktor javnog komunalnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija" Imre Čeke posle razgovora sa gradonačelnikom Sa&scaron;om Vučinićem i predsednikom Skup&scaron;tine Jeneom Maglaijem odlučio je da povuče ostavku koju je pre nekoliko dana podneo.</p>
Nema smene direktora "Vodovoda"

Kako nam je Čeke danas potvrdio, pored ostalog, ostavku je dao zbog nesuglasica nastalih oko obaveza preuzetih za otplatu kredita za izgradnju prečistača otpadnih voda i na taj način dovođenja "Vodovoda" u položaj da teško može da ispuni svoje osnovne zadatke. Imre Čeke povukao je ostavku pošto je došlo do sporazuma obe strane, grada i javnog preduzeća, da će problemi biti zajednički rešavani. Što se tiče korekcije cene vode, nezvanično smo saznali da je izvesno poskupljenje od 8 odsto sa važenjem od 1. aprila, što je u okviru projektovane inflacije, a podizanje vrednosti kubika vode isključivo kod domaćinstava za još 20 odsto uslediće ukoliko Ministarstvo finansija Republike Srbije dobije i uvaži ovaj zahtev koji je isključivo u nadležnosti lokalne samouprave.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 15 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1243
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.