Komentara: 53
Pregleda: 22632

Neosvetljena prikolica odnela ljudski život

07.11.2023. u 11:32h
Izvor: Subotica.com
Na putu između Subotice i Bačke Topole, na ulazu u Stari Žednik sinoć oko 22 časa dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice poginulo, a troje je lakše povređeno.
Neosvetljena prikolica odnela ljudski život

Kako saznajemo, saobraćajnu nezgodu prouzrokovala je traktorska prikolica bez zadnje svetlosne signalizacije i žutog rotacionog svetla, koja je bila zakačena za traktor kojim je upravljao  D. P., iz Starog Žednika.

On se kretao ka Malom Beogradu kada je u njega je udario putnički automobil “opel-meriva” kojim je upravljao Đ. M. (74) iz Lipara,koji se takođe kretao iz pravca Subotice.  Kada je udario u traktor, automobil je prešao u suprotnu saobraćajnu traku  a onda je u njega udario  “hjundai santa fe”, kojim je upravljao B.K.K ..  Od jačine udara “opel-meriva” se prevrnula i ostala na putu, a traktor i “hjundai” su sleteli sa puta. 

- Na licu mesta  je preminuo vozač Đ. M. (74) iz Lipara, dok su lakše telesne povrede zadobili druga dva vozača i putnica iz “hjundaija”.  Alkotestovi vozača traktora i “hjundaija” su bili negativni, a izdati su i nalozi za dvostruku analizu krvi – kažu u Osnovnom javnom tužilaštvu. 

Kako saznajemo,  poginuli vozač je koristio sigurnosni pojas, ali vozač i putnik u “hjundaiju” nisu bili vezani. OJT je izdalo nalog za obdukciju tela poginulog Đ. M. na Institutu za sudsku medicine u Novom Sadu. 

Kako nezvanično saznajemo, vozač traktora je u prethodnom periodu sankcionisan za 15 prekršaja,  a protiv njega će sada biti podignuta krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 meseci i 1 nedelju
Komentara: 53
Pregleda: 22632
Povezane teme

saobraćajna hronika

saobraćajna nesreća

saobraćajna nezgoda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.