Komentara: 7
Pregleda: 7029

Neron otkrio "bunker" pun cigareta

17.06.2020. u 16:00h
Izvor: Subotica.com
U saradnji sa policijom, carinici su sprečili pokušaj krijumčarenja 2.750 paklica različitih cigareta, kada je carinski službeni pas Neron otkrio "bunker" koji se nalazio iz toaleta u autobusu.
Neron otkrio "bunker" pun cigareta

Prekršaj je otkriven kada je na izlaznoj strani graničnog prelaza "Horgoš" za detaljnu kontrolu izdvojen autobus beogradskih registarskih oznaka, koji se sa 76 putnika uputio ka Švajcarskoj. Na uobičajeno pitanje carinika, oba vozača i putnici su rekli da nemaju ništa za prijavljivanje osim ličnog prtljaga.

Već na samom početku kontrole bilo je jasno da ima razloga da se u to posumnja, jer je carinski pas Neron svojom reakcijom carinicima dao jasan signal da se u prostoru između toaleta i prtljažnog dela autobusa nalazi nešto sakriveno.

Skidanjem tapacirunga iz prtljažnog dela, iza prostora autobuskog toaleta, otkriven je ručno napravljen "bunker" u kome je bilo 2.750 paklica cigareta "marlboro", "vinston", "kent", "davidov" i drugih, sa i bez akciznih markica.

Protiv 37-godišnjeg vozača autobusa policija će pokrenuti krivični postupak pred nadležnim sudom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 10 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 7029
Povezane teme

granični prelaz horgoš

krijumčarenje robe

uprava carina

carina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.