Komentara: 0
Pregleda: 1563

Neslana šala: Unovčio akcije NIS-a

13.02.2009. u 00:46h
Izvor: Večernje novosti
Neslana šala: Unovčio akcije NIS-a

Jedna šala postala je vest dana i zbog nje su zaposleni u Glavnoj pošti u Subotici u četvrtak imali velike redove pred šalterima.


- Za svega sat vremena primili smo dvadesetak telefonskih poziva, a zatim se i pred šalterima Pošte našlo oko 20 građana koji su došli s ličnim kartama i zatražili isplatu po 1.000 evra od prodaje akcija NIS - priča Erika Fišer, kontrolor u Pošti 1 u Subotici.
- Građani su tražili taj novac na osnovu upisa besplatnih akcija od prodaje javnih preduzeća, ali je vest o početku isplate novca od prodaje NIS bila lažna.
Povod za ovaj događaj bila je šala jednog slušaoca Radio Subotice koji je, prilikom uključenja uživo u emisiju "Halo radio", izjavio da je upravo
podigao penziju, te da je pri povratku kući "svratio i do pošte i podigao 1.000 evra od prodaje NIS".
Posle ovakve izjave slušaoca u programu koji je emitovan uživo, voditelj je takođe pokušao da svemu da šaljiv ton time što je rekao da u februaru nije vreme za prvoaprilske šale. Međutim, očigledno je da je ta šala ostavila veliki utisak na slušaoce koji su pojurili na šaltere Pošte da i oni unovče svoje akcije - objašnjava Slavica Daković, urednica programa na srpskom jeziku Radio Subotice. - Bili smo ljuti na tog šaljivdžiju jer smo zbog njega mi morali da objavimo demanti, ali je ovaj događaj pokazao da građani očekuju ispunjenje datih obećanja, te da više veruju medijima nego političarima.

Izvor: Večernje novosti
Postavljeno pre 15 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1563
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.