Komentara: 0
Pregleda: 1257

Nije postignut dogovor oko rebalansa

04.11.2009. u 17:06h
Izvor: RTV Yueco
<p>Dogovor oko usvajanja rebalansa gradskog budžeta jo&scaron; uvek nije postignut, kaže za yueko predsednik Skup&scaron;tine grada, Jene Maglai.Juče je održan sastanak između njega i gradonačelnika Subotice, Sa&scaron;e Vučinića i nije se do&scaron;lo do konačnog dogovora.</p>
Nije postignut dogovor oko rebalansa

Gradonačelnik Subotice Saša Vučinić je prilikom jučerašnjeg obraćanja novinarima rekao da bi rebalans gradskog budžeta mogao da bude usvojen već sutra, i da je samo pitanje političke volje da do toga dođe. Javno preduzeće" Direkcija za izgradnju grada" trebalo bi da precizira na kojim pozicijama će skratiti 255 miliona dinara.Jene Maglai objašnjava je da dogovor nije postignut oko umanjenja sredstava za Direkciju za izgradnju grada, kao i gradske ustanove i fondacije.Maglai ističe da bi ista pravila trebalo da važe za ustanove, a ne samo za pojedine.Predloženo ukupno smanjenje gradskog budžeta iznosi 430 miliona dinara. Kada bude postignut dogovor između koalicionih partnera oko rebalansa bužeta, ta tačka će se naći i pred odbornicima lokalnog parlamenta.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1257
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.