Komentara: 11
Pregleda: 11131
Foto

Nina Rajak otvara vrata salona venčanica u Subotici

28.12.2023. u 10:50h
Izvor: Subotica.com
Nina Rajak otvara vrata salona venčanica u Subotici

Nina Rajak je prva Subotičanka, koja je prošlog meseca dobila prestižnu nagradu magazina "ELLE" za dizajnerku godine.

“Elle Style Award” je nešto o čemu sam sanjala svih ovih godina. Retke su nagrade za modne dizajnere u našoj zemlji koje imaju takav kredibilitet i koje daju vetar u leđa dizajneru. Ona je za mene značajna verovatno koliko i Oskar nekom glumcu – ističe Nina. – Ipak smatram da je uspeh hrabrost da napravimo korake koji menjaju tok karijere. Tako sam u 21. godini počela da gradim svoj brend i uz podršku porodice, prijatelja i saradnika uspela sam da stvorim brend koji je prepoznatljiv u Srbiji i svetu.

Nina Rajak otvara vrata salona venčanica u Subotici

U kreacijama brenda naše sugrađanke mnoge dame su izgovorile sudbonosno „da“. A one koje to tek planiraju, svoju haljinu iz snova, sa potpisom najbolje dizajnerke u Srbiji, mogu da pronađu i u salonu venčanica u Subotici.

Za sam kraj godine Nina je pripremila „Bridal“ kolekciju (kolekciju venčanica i belih haljina), pod nazivom „Metamorfoza“ za koju je editorijal snimila u Turskoj, na slanom jezeru Tuz. Kolekciju čine zamršeno konstruisani komadi, od kojih mnogi spajaju ručno izvedene tehnike mode sa 3D štampanim panelima i inovativnim materijalima. Haljine od kojih zastaje dah, ali i mnoge druge iz prethodnih kolekcija,  dostupne su u salonu u našem gradu.

- Ova “Bridal” kolekcija je okrenuta budućnosti, inspirisana transformacijom ženskih identiteta, perspektiva i životnih ciljeva. Sve je u tome da je njen univerzum svestan, emancipovan i neustrašiv – objašnjava Nina. - Naravno, pored nje, tu su i modeli iz ranijih kolekcija, tako da imamo haljine za sve ukuse. Kratke, duge, svedene i raskošne, od najkvalitetnijih materijala, sa ručno šivenim cirkonima... Buduće mlade čeka više od 250 modela venčanica.

Nina Rajak otvara vrata salona venčanica u SuboticiNina Rajak otvara vrata salona venčanica u Subotici

Salon će od sredine januara biti otvoren ponedeljkom i četvrtkom od 12 do 20 časova, a utorkom i sredom od 8 do 16 časova, ali će raditi i na zakazivanje, prevenstveno subotom, kako bi se maksimalno posvetili svakoj budućoj nevesti.

- One mogu da iznajme neku od izloženih haljina, a ujedno radimo i „custom made“, odnosno možemo i da sašijemo po meri. Ponosni smo što možemo da budemo deo nečijeg najvažnijeg dana i zato se trudimo da u svaku venčanicu utkamo i po neku osobenost koja će buduću mladu navesti da se odluči baš za neki od naših modela – dodaje naša sagovornica.

Nina Rajak otvara vrata salona venčanica u SuboticiNaša sugrađanka je nedavno promovisala i kolekciju “Ready To Wear”, koja je prošla izuzetno zapaženo. Ninina nova kolekcija snimljena je na ulicama Pariza. Ima njen prepoznatljiv potpis – u formi, oversajz odevnim predmetima, ali i oversajz detaljima i PVC komadima. Osim što je dostupna u “Designer’s Districtu” u TC „Galerija“ u Beogradu, odnedavno u Nininim kreacijama mogu da uživaju i Parižanke, jer su njeni modeli dostupni i u radnji “Flying Solo” u Parizu. Ipak,  ono što je budućim mladama najvažnije, najveći izbor venčanica je baš u Subotici na adresi Masarikova 37, a odnedavno je moguća kupovina i putem onlajn šopa.

Sve informacije i zakazivanje termina za odabir venčanice, ali i za ostalih dizajnerskih stvari Nine Rajak mogu da se dobiju putem telefona 069/49-40-980. Zapratite instagram profile NR Atelier i NR Bridal.

Izvor: Subotica.com
Salon "Nina Rajak - Atelier" Salon "Nina Rajak - Atelier" Salon "Nina Rajak - Atelier" Salon "Nina Rajak - Atelier" Salon "Nina Rajak - Atelier" Salon "Nina Rajak - Atelier" Salon "Nina Rajak - Atelier" Salon "Nina Rajak - Atelier"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 meseci i 2 nedelje
Komentara: 11
Pregleda: 11131
Povezane teme

nina rajak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.